Home 18+ .. Vagy igaz, vagy nem .. Szőrnyű – Iskolai mészárlás a Szabolcs...

.. Vagy igaz, vagy nem .. Szőrnyű – Iskolai mészárlás a Szabolcs megyei kis településen (18+) .. – részletek

Illusztráció, Fb

Először fűvel etették a hatodikos kislányt a szünetekben, de a következő napokban már gallyakat és más zöldhulladékot is meg kellett ennie, és hiába panaszkodott az osztályfőnöknek, az mindig csak annyit mondott, hogy be kell illeszkedni, ő mit tehet..

Az egyik nap már köveket kellett volna lenyelnie a kislánynak, a testvérpár már nem elégedett meg a korábbi napok rémtetteivel, de a kislány a köveket már nem ette meg, így kiverték a fogait. Mivel folyt a vér, az osztályfőnök mindkét fiúnak osztályfőnöki intőt adott.

A fiúk káromkodva, szitkozódva elhagyták az osztálytermet és hazafelé vették az útjukat.

Nemsokára hatalmas tömeggel érkeztek vissza, szinte az egész család eljött, a szülők, a nagyszülők, a testvérek, unokatestvérek, más rokonok is, és felelősségre vonták az osztályfőnököt.

Az osztályfőnök hívta a biztonsági személyzetet, akik hamarosan megérkeztek, és kitessékelték volna az osztályteremből a családot, azonban ők nem akartak elmenni, rájuk és az osztályfőnökre támadtak, kést rántottak, és az osztályban levő gyermekek szeme láttára legyilkolták őket.

Szőrnyű tettük végeztével elhagyták az iskolát.

A rendőrséget nem sokkal később egy az osztályból kiszaladó leány hívta telefonon.

A hatóság forró nyomon előállította a család minden tagját..

Szólj hozzá! Szerinted van olyan iskola, ahol az osztályfőnök, vagy a tanárok hagyják, hogy a szünetekben a gyerekek egymás molesztálják, verjék, kínozzák?

Hirmagazin.eu

Exit mobile version