Személyesen jelentette be Katalin, hogy dolgozni fog!

Eljött a várva várt pillanat, végre jó hírek érkeztek a királyi család háza tájáról. Miközben a 2024-es év eleje rengeteg kihívást és könnycseppet hozott a számukra, úgy tűnik, hogy mire elkezdődik a nyári szünidő, addigra minden családtag megerősödik annyira, hogy újra munkába álljon, és folytassa a diagnózisa előtti életét.

Miközben Károly király egyre több nyilvános megjelenésen vesz már részt személyesen, most Katalin hercegné is jelezte, hogy újra munkába állt. A walesi hercegné ugyanis a Twitter-oldalán jelentette be, hogy elkészült az egyik projektje, amelyet még a rákdiagnózisa előtt indított útjára.

Kate Middleton, princesse de Galles annonce être atteinte d’un cancer dans une vidéo publiée le 22 mars 2024
Katalin hercegné újra kiveszi a részét a családi videók és projektek irányításából /Fotó: JLPPA / Bestimage / Northfoto

Metro magazin számolt be róla, hogy miközben Katalinnak a saját gyógyulására kellene legfőképpen koncentrálnia, ő mégis mások miatt aggódik, és másokért dolgozik, erre a legújabb munkája is bizonyíték. Május 13-an, hétfőn kezdődött a Mentális Egészség Hete Angliában, amelynek keretében az orvosok, szakemberek, hírességek, és sportolók is felhívták a figyelmet rá, hogy milyen fontos a testi és lelki egészség is a boldog és kiegyensúlyozott élethez. Emellett a héten különböző előadások, felvételek, és reklámok készültek a szigetországban, hogy segítsék az embereket  mentális egészségük megszerzésében és megtartásában.

Katalin hercegné a férjével, Vilmos herceggel egy különleges helyen készítették el a saját mentális egészségről szóló filmjüket, a királyi család egyik birtokán, ahol két férfi, Sam Stables és Will Young bérelnek földeket, és az állat- és növénytermesztésben találták meg életük célját és békéjét. Egy velük készített videót töltött fel a walesi hercegi páros a Twitter-oldalára, amivel jelezték, hogy a hercegné már van olyan állapotban, hogy újra irányíthassa a családja közösségi médiás felületeit, és különböző projekteket.

A farmerekről szóló videót itt tudjátok megtekinteni:

Twitter-post/videó

Forrás nyomán

Hirmagazin.eu