Újra halálos baleset..

Fotó: police.hu

A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére a főút balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárta, a forgalmat mindkét irányból terelik

– írja a metropol.hu

Halálos baleset történt június 24-én a kora reggeli órákban a 49-es számú főúton Mátészalka és Jármi között

– írja a Police.

A rendőrség szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy román hatósági jelzésű személygépjármű és egy szintén román honosságú tehergépjármű ütközött össze, aminek következtében a személyautót vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére a főút balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárta, a forgalmat mindkét irányból alsóbbrendű útra terelik.

Fotó: Police
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version