Home Főhírek Gazdaság Újabb szigorítás a Mol-kutakon

Újabb szigorítás a Mol-kutakon

1659855837 vjqoiij78 md

Aki sokat közlekedik, mostantól bajba kerülhet. Ahogy rosszul járnak a kis robogóval közlekedők is.

Mint arról médiánk is beszámolt, a napokban kiderült: hatósági áras üzemanyaggal egy nap csak egyszer lehet megtankolni Mol-kúton egy járművet.

Az ügyre rákérdező RTL Híradónak azonban a Mol már olyan választ küldött, amelyből kiderült:

teljes áron sem lehet többször tankolni, csak napi egyszer.

A cég ezt az ország üzemanyag-ellátásának biztosításával indokolta.

A Mol válaszában egyébként azt is tisztázta, hogy a forgalmi nélküli robogókat valóban hatósági áron lehet csak megtankolni. Az RTL kereste a kormányt is, de a cikk szerint érdemben nem reagáltak a kérdéseikre.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

infostart

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version