Home Főhírek Külföld Újabb kegyetlen migránsgyilkosság történt a sógoroknál

Újabb kegyetlen migránsgyilkosság történt a sógoroknál

Kevesen gondolták volna, hogy idáig fajul a tinik románca.

Nagy erők­kel ke­res­nek az oszt­rák rend­őrök egy 17 éves afgán mig­ránst. A gyanú sze­rint ő öl­hette meg több kés­szú­rás­sal a 16 éves ex­ba­rát­nő­jét. A lánnyal a szo­bá­já­ban vé­gez­tek, az édes­anyja ta­lált rá a holt­tes­tére.

A 40 ezer lakosú osztrák várost, Steyrt brutális gyilkosság híre rázta meg hétfő reggel. A hatóságok közlése szerint vasárnap este egy 17 éves afgán migráns látogatta meg volt barátnőjét, Michelle F.-et. A rendelkezésre álló információk szerint a fiatal pár se veled, se nélküled kapcsolatban volt, amit az afgán bevándorló nem akart elfogadni.

Újabb kegyetlen migránsgyilkosság történt a sógoroknál
Kevesen gondolták volna, hogy idáig fajul a tinik románca.

A nyomozás jelenlegi állása szerint a fiatalok összeveszhettek a lány szobájában, aminek következtében Saber A. előkapott egy kést, majd azzal többször hátba szúrta szerelmét.

Itt még nagy volt a boldogság Michelle és Saber között.

 

Az áldozat édesanyjának gyanús volt, hogy még este 11-kor sem ment haza a fiú, így be akart menni lánya szobájába, hogy megnézze, mi a helyzet. A bejutás azonban nem volt egyszerű, mivel az ajtó el volt torlaszolva egy fiókos szekrénnyel. Nagy erőlködés után azonban sikerült elmozdítani a nehéz bútordarabot Michelle nővérének segítségével, majd meglátták, hogy a lány vérző szájjal fekszik az ágyában. Ezt követően derült csak ki a sokkos állapotba került családtagok számára, hogy a lány hátán több szúrt seb is van.

Az anya azt mondta a rendőröknek, hogy a szoba ablaka tárva nyitva volt, így minden jel arra utal, hogy a 17 éves afgán ott szökött meg a gyilkosság után. Az osztrák rendőrség elfogató parancsot adott ki a migráns ellen, egyelőre azonban még nem sikerült elfogni. Annyit azonban tudni lehet, hogy Saber A. telefonjának cellainformációit utoljára Bécsben sikerült bemérni, az afgán fiatal tehát feltehetően az osztrák fővárosban bujdokol.

A 17 éves Saber A.-t keresi egész Ausztria.

Az áldozat 18 éves nővére egy nyilvános Facebook-posztban is kifejezte gyászát. Ebben azt írja, hogy Michelle volt a legjobb húg a világon, és aki ezt tette vele, az hozza vissza az élők sorába.

Örökön örökké szeretni foglak! Nem tudom felfogni, ami történt, egyszerűen nem megy ki a fejemből az a szörnyű látvány

– írta bejegyzésében a nővér.

Kulturális különbségek miatt gyilkolnak

Ausztriában és Németországban is egyre több olyan esetre derül fény, melyek során azért kell meghalnia egy fiatal lánynak, mert bevándorló barátja nem tudta magát túltenni a szakításon. Ez elsősorban abból eredhet, hogy a muszlim világban a nőket értéktárgynak tekintik, akiknek vajmi kevés önálló döntésük lehet. Így egy muszlim számára teljesen idegen élethelyzetet jelent az, ha egy nő szakít velük. A Korán így rendelkezik a férfiak és nő közti kapcsolatról:

A férfiak fölötte állnak a nőknek (4:34) 

Házasságtörés elkövetésekor a nőre halál vár, míg a férfit, ha megbánja, bántatlanul kell hagyni (4:16)

Forrás: Ripost

Exit mobile version