Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Újabb furcsa fejlemények az eltűnt budapesti fiatalember, Szűcs Tamás ügyében..

Újabb furcsa fejlemények az eltűnt budapesti fiatalember, Szűcs Tamás ügyében..

d0f160c71a614c429d0bde632aa3267f

Mint megírtuk, Szűcs Tamás szeptember 29-én éjjel a Budapest Parkból indult a MÜPA irányába, útközben azonban nyoma veszett.

A Pátria Nyomda termelési igazgatóját azóta sem találják, családja, barátai, kollégái és a rendőrök azóta is keresik a 32 éves férfit.

Szűcs Tamás

Tamás a bulin jól szórakozott, videókat is küldött barátainak, majd fél 1-kor egyedül indult el a helyszínről. Le akart inteni egy taxit, ami valamiért nem vitte el, ezután Buda felé vette az irányt, de a Rákóczi hídnál mintha a föld nyelte volna el. A budai lakásába gyalog is haza tudott volna menni, ám a kamerákon egyetlen éjszakai gyalogos sem sétált át a Duna túloldalára.

További balesetek, bűnügyi hírek, eltűntek, gyilkosságok, rablások, videók, részletek..

Nyomozástaktikai elem egy rejtélyes eltűnésnél a kriminalisztika szerint csak „B oldal”-nak nevezett lehetőség kivizsgálása. Ilyenkor mind a rendőrség, mind a magánnyomozók azt vizsgálják, lehetett-e egy eltűnt embernek olyan titka, ami megmagyarázná, miért nem akarja tartani a kapcsolatot a családjával, miért lép ki a korábbi életéből – írja a Blikk.

„A férjemnek nem volt titka előttem, a legmagasabb bizalmi szinten állt a kapcsolatunk, az ő esetében kizárt dolog a „B oldal” lehetősége” – mondta az eltűnt férfi felesége, Szűcs-Szabó Lilla. „Közel tíz éve ismerjük egymást, három éve házasodtunk össze, kölcsönösen nyitott könyv volt az életünk minden pillanata a másik számára. Egészen biztos, hogy nem önszántából tűnt el, nem akart új életet kezdeni, boldog volt, sikeres volt, tervei voltak, terveink voltak. Minden nap egyre nehezebb, amióta nyoma veszett, de pont miatta, pont emiatt a bizalom miatt nem adom fel.”

A feleség a Blikknek azt is elmondta, hogy az elmúlt 48 órában sem történt előrelépés, a rendőrség még mindig csak eltűnés miatt keresi a férjét. A rendőrség eddig nem talált olyan körülményt, amely bűncselekményre utalna: a nyomozást ugyanis nem annak függvényében rendelik el, mennyi ideje nincs hír az eltűntről, hanem hogy utal-e bármi arra, hogy nem önszántából vált köddé.

Egy, a lap által megkérdezett magánnyomozó szerint viszont ha ezeknek a körülmények mindegyikét kizárta a hatóság, ha nem találtak olyan érdekellentétet, ami feltételezne egy bűncselekményt, akár anyagi, akár személyes indok miatt, akkor mégis csak azt kell elemezni, lehetett-e olyan része a férfi életének, amit nem akart megosztani a családjával.

További balesetek, bűnügyi hírek, eltűntek, gyilkosságok, rablások, videók, részletek..

Szűcs Tamás körülbelül 190 cm magas, sportos testalkatú, haja szőkésbarna, borostás, szemüveget visel. Utolsó ismert ruházata fehér pulóverből, fekete farmerból, sötét sportcipőből és piros, eldobható esőkabátból állt (ez azonban nem volt rajta az utolsó felvételen). A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Szűcs Tamás tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

ripost nyomán, police

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version