Home Főhírek Külföld Újabb elképesztő fordulat a Wagner-csoporttal kapcsolatban..

Újabb elképesztő fordulat a Wagner-csoporttal kapcsolatban..

opera pillanatfelvétel 2023 08 27 094707 www.origo.hu
www.origo.hu

A Daily Mail írta meg annak az orosz tábornoknak a nevét, aki nemrégiben több afrikai vezetővel is találkozott és akiről valószínűsítik, hogy átveheti Jevgenyij Prigozsin helyét a Wagner-csoport irányításában.

Andrej Averjanov vezérőrnagyot, aki a GRU titkos műveleti egységének vezetője, a múlt havi Oroszország-Afrika csúcstalálkozón látták bemutatkozni az afrikai vezetőknek.
Most azt gyanítják, hogy ő veszi át az afrikai Wagner-hálózat vezetését Prigozsin halála után, írja a Daily Mail.

Szintén a Daily Mail írja még, hogy

AVERJANOV LEHET A FELELŐS A SALISBURY-I MÉRGEZÉSES TÁMADÁSÉRT, VAGYIS SZERGEJ ÉS JULIA SZKRIPAL MEGMÉRGEZÉSÉÉRT 2018-BAN. 

Ugyancsak a Daily Mail írják, hogy valószínűleg

AVERJANOV IS RÉSZT VEHETETT A PRIGOZSIN ELLENI MERÉNYLET MEGVALÓSÍTÁSÁBAN.

Telegram-csatornákon arról írnak, hogy ez a lépés része a Kreml azon tervének, hogy felszámolja Prigozsin befolyását Afrikában, és helyette Andrej Averjanov tábornok és a GRU által irányított magáncéggel helyettesítse azt.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version