Átadta a WING a B&B Hotels első magyar egységét, mely a Boráros téren található hajdani Angyal irodaház átalakításával jött létre

Új szállodával gazdagodott a fővárosi Boráros tér
Fotók: WING

Elkészült a B&B Hotels első magyarországi szállodája, a B&B Hotel Budapest City, melyet a IX. kerületi Boráros téren a WING fejlesztésében alakították ki – derül ki a hazai cég sajtóközleményéből. Mint írják, a 214 szobás dunai panorámás hotel 2021 nyarától várja a vendégeket.

A B&B Hotel Budapest City-ben többek között

  • éttermet és bárt,
  • panorámás tetőtéri bárt;
  • két, egyenként 40 fő befogadására alkalmas tárgyalótermet,
  • valamint elektromos töltőállomásokkal ellátott mélygarázst is átadtak.

 

A Duna mellett, fontos közlekedési csomópontban épült meg a hotel

 

 

A szálloda a hajdani Angyal Irodaház funkcióváltásával jöhetett létre. A Dunára néző, belvárosi hotel egy jelentős tömegközlekedési csomópontban épült meg, közel esik az üzleti negyedhez, illetve mintegy 10 perces sétára található a Kálvin tértől és a Ráday utca gasztrosétányától.

Az eredetileg 1975-ben elkészült, 7700 négyzetméter alapterületű Angyal Irodaházat több mint 25 hónapig tartó bontási, majd átépítési munkálatok során alakította át a WING szállodává.

A felújított szállodát funkcionális, modern dizájn és dunai panorámás szobák jellemzik. Mivel az épület nagy forgalmú helyszínen található, nagy hangsúlyt fektettek a homlokzat kialakítására, hogy a kerület építészetéhez illeszkedő végeredmény jöhessen létre.

„A most átadott B&B Hotels Budapest City a bizonyíték arra, hogy a WING magas minőségű, értékálló és funkcionális hoteleket épít az utazóközönség és partnerei megelégedésére” – mondta Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója.

magyarepitok

hirmagazin.eu