Home Életmód Életmód hírek Új fotókat kaptunk, ilyen szép menyasszony volt Hosszú Katinka

Új fotókat kaptunk, ilyen szép menyasszony volt Hosszú Katinka

0

Augusztus 22-én, Szentendrén házasodott össze Hosszú Katinka és Gelencsér Máté.

A nagyszabású lagziról újabb képeket kaptunk, amelyekről kijelenthető, gyönyörű menyasszony volt a Skanzenben a magyar úszónő.

A 250 fős lagzi remek hangulatban zajlott, a násznép pedig áhítattal figyelhette Hosszú Katinkát, aki meseszép ruhában mondta ki a boldogító igent Gelencsér Máténak. A Bors több fotót is kapott a szertartásról, melynek egyik kulcsjelenete az volt, amikor előkerült a jegygyűrű.

Gyönyörű menyasszony volt Hosszú Katinka  Fotó: Bors

Az egész násznép meghatottan nézte, ahogy Katinka ujjára kerül az ékszer.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

250-en voltak jelen a nagy pillanatnál  Fotó: Bors

Az eseményre illusztris helyen, a szentendrei skanzenben került sor.

A környezet is mesés volt  Fotó: Bors
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version