A színésznő több randevún is túlesett, de a korabeli férfiakkal nem találja meg az összhangot.

Pontosan két éve annak, hogy Görbe Nóra eltemette férjét, Pétert, de úgy érzi, most már túl van a gyászon és újra nyitott lenne egy párkapcsolatra.

A színésznő keresi a társát, akivel ismét tartalmas életet élhet.

„Két évvel ezelőtt, augusztusban veszítettem el a férjemet. Most már úgy érzem, túl vagyok a gyászon, de a hiánya megmaradt. Talán ez az, ami gátol abban, hogy párra leljek, pedig randevúztam már néhányszor korombeliekkel, de egyiknek sem lett komolyabb folytatása.

A találkozók során a partnereim végig az egészségügyi problémáikat ecsetelték, ami számomra cseppet sem volt vonzó

– mondta a Lokálnak a színésznő. Nóra 62 éves létére tele van energiával, és úgy érzi, épp ezért nem tud azonosulni a korabeliekkel.

„Még most is tele vagyok energiával, és élvezem az életet. Azt vettem észre, hogy a hasonló korú úriemberek másra vágynak. Én szeretnék még sokat utazni, új helyeket felfedezni, és mindezt egy megértő társsal. Nagyon hiányoznak az ilyesfajta élmények, főleg azért, mert az utolsó években a férjemmel a betegsége miatt erre már nem volt lehetőségünk.

Egy fiatalabb férfi mellett szerintem megtalálnám a boldogságot, mert virtusban a fiatalabbakhoz közelebb állok, viszont előttük még ott a családalapítás, amin én már rég túl vagyok

– magyarázta Nóra.

Forrás: Ripost

Fotó: Sulyok László