Home Hírek Életmód Tudósok: Két órával a használata után lefogyaszt!

Tudósok: Két órával a használata után lefogyaszt!

A tudósok arról számoltak be, hogy elég egy tablettának a bevétele, hogy 2,5 kg-t fogyjunk. Adrian Meyer professzor orvosi tesztekkel bizonyította, hogy már 120 perc elég a zsírszövetek felbontására. Ugyanakkor leválasztja a koleszterint az artériák faláról. Így egyszerre fogyaszt és szabályozza a túlsúly legjelentősebb egészségügyi hatásait: magas koleszterinszint, magas vércukorszint és anyagcseregondok.

Meyer professzor az Ohio College-ból egy szupergyors és 100%-ban természetes fogyasztó formulát hozott létre. A tudósok körében, a genetikusoktól a természetgyógyászokig, mindenki elismeri, hogy ez egy tudományos áttörés az elhízással szemben. Független, empirikus tesztek, kémiai vizsgálatok és klinikai vizsgálatok igazolják.

Csak az USA-ban és Japánban több mint 9000 férfi tesztelte le a formulát. A kérdőívek és a vásárlói interjúk igazolták a termék két jellemzőjét:

  •  3-szor gyorsabban működik mint a konditeremben történő edzés és a diéta együttvéve.
  •  Csökkenti a koleszterinszintet és pozitív hatással van az artériákban áramló vérre.

Azok, akik a professzor módszerét használják a fogyáshoz, megszabadultak az artériákban felhalmozódó zsírtól:

2 kg zsírt égetsz el és csökkented a koleszterinszinted 2 órával a termék használata után. Az eredményt orvosi tesztek garantálják.

A professzor a következő módon beszél szupergyors fogyasztó formulájáról orvosi szakkifejezéseket használva:

„A formula hatékonyságának titka összetételében rejlik. Olyan alkotóelemek kombinációját alkalmaztam összetételének megalkotásakor, amelyek fogyasztanak és megsemmisítik a koleszterint. Az összetétel le lett védve.

A legfontosabb alkotóelemek a garcinia cambogia gyümölcs kivonata és a forskolin – ezek olyan természetes összetevők, amelyeket a szervezetbe juttatva beindul a zsírszövetek felbontása, ezáltal a testtömeg gyorsan csökkenni kezd.

A formulában lévő anyagok eljutnak azokra a területekre, amelyek a zsírszövetek elégetéséért felelősek és többféleképpen fejtik ki hatásukat:

Először is a szervezetet azonnali glükóz-, azaz cukor, elégetésére késztetik, megindul a zsírégetés, főleg a májban. Másodszor, orvosi szempontból igen fontos megemlíteni, hogy lassítja a cukor vérbe való asszimilációját (felszívódását). A véráramba jutva nem halmozódik fel cukor, nincs fizikai lehetősége, hogy zsír rakódjon, mert a cukor az, amely zsírsejtekké alakul át.

Harmadszor intenzíven tisztítják a vérereket, mivel a vérbe antioxidánsok kerülnek. Kiszűrik a méreganyagokat és a koleszterindús részeket, összekapcsolódnak a peptidkötésekkel majd kikerülnek a véráramból.

Ennek a három működésnek a szinergiája a felelős a zsír égetéséért és a koleszterinszint csökkentéséért. Így jöhet létre a szervezet zsírtartalmának csökkentése és a túlsúly egyéb szervezetre káros hatásainak megszüntetése: magas koleszterinszint, magas vércukorszint és anyagcsereproblémák.”

Figyelmeztetés – csak megbízható módszereket alkalmazz!

A tudományban nincs helye véletlennek. Nincs helye ígéreteknek. Csak a kutatási eredmények vannak, amelyek magukért beszélnek. Ezért Meyer professzor egy olyan speciális klinikai tesztet dolgozott ki, amely megerősíti, hogy már két óra elég, hogy könnyebbek legyünk és csökkentsük koleszterinszintünket.

A kutatók egy 122 személyes csoporton tesztelték a kezelés hatékonyságát. Ezek az emberek 23-65 évesek voltak. A résztvevők a mindennapok során olyan étrendet alkalmaztak, amelyet maguk is magas zsírtartalmúnak és magas kalóriatartalmúnak neveztek. A teszt célja az volt, hogy tudományosan bebizonyítsák: A professzor fogyasztó formulája tényleg garantálja a súlycsökkenést és a koleszterinszint csökkenését – különösebb étrendváltás vagy edzés nélkül? A kutatási eredmények a következők:

Meyer professzor 4 hetes kezelésének eredményeit dokumentálták és a Lipids in Health&Disease orvosi magazinban közzé is tették:

  • Kérdőíves felmérésekre adott válaszok alapján a kutatók megerősítették, hogy a résztvevők átlagosan 14,57 kg-t fogytak 30 nap alatt.
  • A résztvevők vérének vizsgálatából kiderül, hogy a rossz koleszterinszint (LDL) 60 ponttal esett a pácienseknél.
  • A vizsgálatok kimutatták a készítmény artériákra való pozitív hatását.
  • A BMI-mutató a pácienseknél átlagosan 6,55 pontot esett.

A kúra eredményei, amelyet a kutatási kísérlet közben rögzítettek*

ELSŐ HÉT

Azért jelentkeztem a tesztekre, mert aggódtam az egészségem miatt. Már a kezelés első két órájában éreztem az első eredményeket. Több energiám volt, az étvágyam csökkent.

Két óra elteltével még mindig jól éreztem magam, szinte egyáltalán nem gondoltam az étkezésre. Nyugodt és kipihent voltam, mivel a kezelés elkezdése óta már nem aggódtam annyira egészségem miatt.

6 nap múlva ráálltam a mérlegre. Az eredmény: 5 kilóval kevesebb! Több éve most először voltam 80 kg alatt!

HARMADIK HÉT

Jól érzem magam, úgy, mint még soha. Sokkal több energiám van, jót alszom. Szerintem ez amiatt is van, mert már nem stresszelem magam a túlsúlyom és az ezáltal kialakult problémák miatt. Nyugodt vagyok, fogytam plusz 5 kilót. Összesen ez már 10 kg 3 hét alatt, azaz 476 gramm naponta.

Ennek a 10 kilónak a leadása igazi megkönnyebbülés az ízületeim és gerincem számára. Vége a fájdalomnak, vége a stressznek!

NEGYEDIK HÉT

4 hét elteltével eljött a végső teszt ideje. Összesen 15 kg-t fogytam, de a vérvizsgálat volt az, ami számított. Vajon tényleg sikerült csökkenteni a koleszterinszintem?

Féltem a vizsgálattól. Amikor az orvos behívott a rendelőbe, elég szigorú arca volt: „Kedves Anna! Eleinte azt hittem, hogy az eredményeit összekevertem egy másik pácienséivel. Rosszul hittem. GRATULÁLOK A SIKERHEZ!”

A koleszterinszintem összesen 80 ponttal csökkent! Most már végre nyugodtan alhatok, nem kell az egészségem miatt aggódni.”

A vizsgálat résztvevőjének dokumentuma*:

2015.08.29.
(a vizsgálat kezdete)
2015.09.13. 2015.09.20.
Súly 84 73 69
Teljes koleszterinszint 289 mg/dl 164 mg/dl 147 mg/dl
LDL – rossz koleszterin 210 171 130
HDL – jó koleszterin 36 40 40
Trigliceridek 218 99 82

A dokumentált adatokból kiderül, hogy a professzor által kidolgozott fogyasztó kezelés nem csak a tudósok elismerését nyerte el, de az átlagemberekét is. Valószínűleg ezért lett ez a módszer olyan népszerű a túlsúllyal és a magas koleszterinszinttel küzdők körében. Egyre többen szeretnék kipróbálni saját bőrükön hatékonyságát.

Mag Attila – dietetikus (Békéscsaba)

A professzorhoz olyan sok embertől érkezett kérés, olyan sokan szerették volna kipróbálni szupergyors fogyasztó kezelését, amely még a koleszterinszintet is csökkenti, hogy kis laboratóriuma már nem volt elég a kereslet kielégítéséhez. Ezért eldöntötte, hogy olyan céggel veszi fel a kapcsolatot, akik készen állnak a fogyasztó kezelést az ő receptúrája szerint előállítani. Kankusta Duo-nek nevezte el.

Mivel ez egy tudományos módszer, a professzor szerint a számok többek mint puszta ígéretek. Ezért jár minden csomag készítményhez háromszoros garancia: eredetiségi, minőségi és elégedettségi garancia.

Amennyiben a termék használatával nem éred el a teszteredményekben garantált hatást, azonnal lépj kapcsolatba a professzorral! Csapata mindent meg fog tenni az elégedettséged érdekében. Ez a professzor személyes garanciája, amit a termék gyártója is alátámaszt. Szóval, semmit sem kockáztatsz!

Max Bosworth, Egészségügyi tudományok doktora és a Worlds Health News újságírója

Ne feledd – attól, hogy a legjobb fogyasztó módszerről olvasol, még nem fogysz le. Ezért, amennyiben szeretnél megszabadulni a súlyfeleslegtől és a magas koleszterinszinttől, akkor a sorsodat a magad kezébe kell venned! Ha ezt megteszed, láthatod majd, hogy az eredményeket nem csak az orvosi tesztek igazolják, de saját történeted is. Sőt, az eredmények olyan gyorsan jelentkeznek, hogy nem kell majd 24 óránál többet sem várnod rájuk. Lehetséges, hogy ha már ennek a szövegnek az elolvasása előtt közvetlenül bevettél volna egy tablettát, akkor már most láthatnád az első eredményeket!

Fontos információ: Ne feledd, hogy a készítmény csakis természetes összetevőket tartalmaz és bármilyen gyógyszer használata mellett alkalmazható. A kezelés idejére nem kell félretenni az orvos által előírt gyógyszerek használatát.

Dr. Meyer’s Office Information & Appointments

Office Locations

North Dallas Family Care

400 S Cottonwood Dr Ste B
Richardson, TX 75080
(972) 231-6341

Forrás: infoworldnews

Kép: pixabay

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version