Home Főhírek Külföld Tragédia! Öngyilkos lett a népszerű tévés, miután megcsalás nyomaira bukkant – videó

Tragédia! Öngyilkos lett a népszerű tévés, miután megcsalás nyomaira bukkant – videó

Today
magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Felfoghatatlan tragédia: a népszerű amerikai műsorvezető Neena Pacholke önkezűleg vetett véget életének, miután egy idegen nő bugyiját találta meg vőlegényével közös otthonukban.

A News9 műsorvezetője azután került mélypontra, hogy vőlegénye 7 héttel az esküvő előtt felbontotta az eljegyzést, és nem sokkal később az is kiderült, hogy már egy ideje szeretőt tartott.

A 27 éves Neena az idegen nő fehérneműjét találta meg a férfival közös wisconsini otthonukban.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A tragédia augusztus 27-én történt.

Nyitókép: Today

Videó: YouTube

nuus

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version