Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Tragédia: holtan találták egy budapesti hostelben az orosz zongoraművésznőt, a kísérője kórházban...

Tragédia: holtan találták egy budapesti hostelben az orosz zongoraművésznőt, a kísérője kórházban van

A zongoraművész feltehetően gázmérgezés áldozata lett, kísérőjét szintén mérgezéses tünetekkel kezelik egy budapesti kórházban /Fotó: iStock

December 22.-én találtak rá holtan Elina Valijeva orosz zongoraművészre egy újlipótvárosi hostelben.

Az Index információi szerint a művész feltehetően gázmérgezés áldozata lett, kísérőjét szintén mérgezéses tünetekkel kezelik egy budapesti kórházban.

Az ő állapota súlyos, de nem életveszélyes. A zongoraművész az Orosz Konföderáció területén található Baskír Köztársaság fővárosából, Ufából származott, több nemzetközi díjjal is rendelkezett.

Az orosz nagykövetség jelenleg is kapcsolatban áll a magyar hatóságokkal, próbálják kideríteni a tragédia pontos okát és intézkednek majd az elhunyt nő hazaszállításáról is.

index, blikk, Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version