Rettenetes baleset történt egy Los Angeles-i bevásárlóközpont ruhaüzletébe. Egy 14 éves kislány esett áldozatul, akit rendőrök fegyveréből kilőtt töltény ölt meg.

A Los Angeles-i rendőrök egy ruhaüzletben nyitottak tüzet egy férfira, aki azzal fenyegetőzött, hogy az emeletről a földszinten sétáló vásárlókra dobja a tárgyakat, remélve, hogy agyonüti őket. Nem sokkal ezután az agresszív férfi teljesen elvesztette az eszét és egy biciklilakattal támadt rá egy védtelen nőre, aki súlyos arc-, kéz- és fejsérüléseket szenvedett.

Ekkor értesítették a hatóságokat, és a kiérkező rendőrök tüzet nyitottak a zavart emberre.

A fegyveresek azonban nem tudhatták, hogy a helyiség falának túloldalán található próbafülkében egy 14 éves kislány van. Az egyik kilőtt lövedék átfúródott a falon, és olyan szerencsétlenül találta el a fiatal lányt, hogy azonnal belehalt a sérüléseibe – írja az NPR.

Kiderült, hogy a gyermek édesanyja karjaiban hunyt el, aki szintén vele volt a próbafülkében, de azt nem tudni, hogy a támadó elől menekültek oda, vagy épp ruhát próbáltak.

A rendőrök megölték a támadót is. A hatóság vizsgálatot indított és hétfőn kiadják az összes felvételt és videót az esetről a sajtónak.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Pixabay/illujsztráció