Kezdőlap Életmód Életmód hírek Tragédia: a koronavírus miatt vesztette életét a magyar zenész

Tragédia: a koronavírus miatt vesztette életét a magyar zenész

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bökönyi László, az Eleven Híd basszusgitárosa 52 évesen veszítette életét a koronavírus-fertőzés következtében

– tudta meg az ATV a zenész volt feleségétől, Moncz Henriette-től.

Moncz a Facebook oldalán közzétett bejegyzésében számolt be arról, hogy Bökönyi László március második felében betegedett meg. Habár néhány nap után a kezdeti tünetek enyhülni kezdtek, és telefonon keresztül a házi orvosa is megállapította, hogy nem koronavírussal fertőzött, nem sokkal később állapota súlyosabbra fordult.

Bökönyit ezt követően azonnal kórházba szállították, ahol négy hetet volt lélegeztetőgépen és altatásban, a zenész egészségi állapota azonban nem javult. “A Covid elkülönítőbe került, és rögtön infúziót és oxigént kapott. Akkor még azt hittük, hogy jobban lesz… néha tudtunk is vele üzenetet váltani, de már egyre nehezebben kapott levegőt” – írta a zenész volt felesége, kiemelve, Bökönyi Lászlónak nem volt komolyabb betegsége, nem dohányzott és nem volt káros szenvedélye sem.

“Az utolsó próbálkozásként felmerült a tüdőtranszplantáció lehetősége, de azt már nem várta meg. Május 1-én reggel jött a szörnyű hír, hogy az éjszaka meghalt. A tüdejét teljesen tönkre tette a vírus, a keringése összeomlott, a szíve leállt” – írta Moncz Henriette, hozzátéve, az 52 éves zenésznek később pozitív lett a koronavírus-tesztje, így a halotti bizonyítványában is a COVID-19 fertőzést tették meg elsődleges haláloknak.

Képek: eztnezdmeg, indirekt

Exit mobile version