Home Szabadidő Bulvár Továbbra sincs béke: a hazatérő Harrynek és Meghannak eszük ágában sincs találkozni...

Továbbra sincs béke: a hazatérő Harrynek és Meghannak eszük ágában sincs találkozni Vilmosékkal

fn k9kpturbxy9mndq4ogjkmgi0mjzjnzjhmdrhmgeznmi3ztq2zde3yy5qcgeslqmaam0mjc0hejmfzqlozqgegaewbq (1)

Harry és Meghan a jövő hónapban az Egyesült Királyságba látogatnak, de nem találkoznak Vilmossal és Katalinnal.

Ahogy arról mldiánk tegnap beszámolt, Harry herceg és Meghan Markle visszatérnek az Egyesült Királyságba, ahol a tervek szerint részt vesznek a One Young World 2022 találkozón szeptember 5-én Manchesterben.

A pár ezután a tervek szerint Németországba indul a düsseldorfi Invictus Games eseményre, majd visszatérnek az Egyesült Királyságba a londoni WellChild díjátadóra szeptember 8-án, ahol Harry herceg is beszédet mond majd.

Ez lesz az első alkalom, hogy a hercegi pár az Egyesült Királyságban tartózkodik Erzsébet királynő júniusi platinajubileumi ünnepsége óta, ám információk szerint eszük ágába sincs meglátogatni Vilmos hercegéket.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Vilmos és Harry herceg nem beszéltek négyszemközt egymással azóta, hogy tavaly nyáron leleplezték néhai édesanyjuk, Diana walesi hercegnő szobrát, és úgy tűnik, most sem tervezik rendezni testvéri viszonyukat.

Harryék a jótékonysági programjaikra összpontosítanak majd, és egyáltalán nem tervezik, hogy Cambridge-be látogassanak Vilmoshoz és Katalinhoz. Ez az utazás nem erről szól számukra– mondta egy névtelen forrás a Daily Mailnek.

blikk

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version