Home Főhírek Belföldi hírek További elsőajtós felszállós buszok jönnek, szombaton a 7-es..

További elsőajtós felszállós buszok jönnek, szombaton a 7-es..

Utasok szállnak fel a 7-es autóbuszra a Móricz Zsigmond körtéren /Fotó: MTI/Illyés Tibor

Bliccelés kizárva, most már egyre több lesz azoknak a buszoknak a száma a fővárosban, ahol az első ajtón kell felszállni és bemutatni a jegyet, bérletet, vagy venni jegyet..

Augusztus 6-tól, azaz a most volt szombattól csak az első ajtón lehet felszállni a 7-es autóbuszok budai, Rudas Gyógyfürdő és Albertfalva vasútállomás közötti szakaszán.

Ez a felszállási rend csak hétvégén érvényes, hétköznapokon továbbra is minden ajtó használható fel- és leszállásra a buszokon. Akinek nincs jegye, a járművezetőtől tud vásárolni.

Mindenki ezt olvassa most!

A korábbi időszakok tapasztalatait értékelve, az Újpalota, Nyírpalota út és Albertfalva vasútállomás között közlekedő 7-es buszok budai szakaszán vezetik be az első ajtós felszállási rendet a hétvégékre augusztus 6-tól, szombattól. Albertfalva vasútállomás felé haladva a Rudas Gyógyfürdő az első megálló, ahol a járművezetőnek fel kell mutatni a jegyeket, bérleteket. Újpalota felé Albertfalva vasútállomástól a Rudas Gyógyfürdőig csak az első, onnantól – a Március 15. tér és az újpalotai végállomás között – az összes ajtón fel lehet szállni – tájékoztat honlapján a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Az intézkedés kizárólag a hétvégi időszakra vonatkozik, munkanapokon továbbra is minden ajtót lehet felszállásra használni a buszok budai szakaszán is.

Mindenki ezt olvassa most!

Eddig a 193-as buszon, és a 8/a-son volt elsőajtós felszállás, illetve szakaszosan több fővárosi helyijáraton.

blikk nyomán

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version