Home Szabadidő Bulvár Tóth Andi így érzi magát a szakítás után – kép

Tóth Andi így érzi magát a szakítás után – kép

tóth a
tóth a, insta

Tóth Andi a kertjéből mutatott néhány napsütötte képet, amelyeken a hasát szabadon hagyó felsőben, széles mosollyal az arcán látható.

„Ragyogsz!”

– írták többen a fotóihoz, és az énekesnő a Blikk szerint is mintha kivirult volna a Marics Petivel való szakítása óta. Nézze meg a lapozható bejegyzését!

Forrás

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version