Home Főhírek Belföldi hírek Toroczkai szerint a Mi Hazánk előbb-utóbb kormányra kerül

Toroczkai szerint a Mi Hazánk előbb-utóbb kormányra kerül

central 0688126225 1 e1664024504314 1024x575
central 0688126225 1 e1664024504314 1024x575

A Mi Hazánk már nem a Jobbikkal, hanem a Fidesszel és a DK-val versenyez

– jelentette ki az MTI közlése szerint Toroczkai László a párt harmadik kongresszusán szombaton, aláhúzva, hogy érzése szerint a Mi Hazánk előbb-utóbb kormányra fog kerülni.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Toroczkai szerint mindezt érzik a riválisok is, így szó sincs arról, hogy a DK árnyékkormánya a Fidesznek szólna, az ő pártjának akart üzenni ezzel a húzással a jelenlegi legnagyobb ellenzéki erő.

A globalista baloldal velünk harcol az ellenzék vezetéséért. Hárompólusúvá vált a magyar politika

– fejtegette a Mi Hazánk elnöke, aki szerint a közösség adja a pártja igazi erejét, aminek tagjai számára a „magyarság az első és legszebb”.

A kongresszuson ismertették a Kiáltvány a magyar létértönrendelkezés, létbiztonság, nemzetvédelem című dokumentumot is, mely szerint az eurázsiai, „Északi Civilizációt” pusztulás fenyegeti.

Szívében, az egykori Etelköz környékén borzalmas, véres háború dúl. De folyik egy más típusú háború is ellenünk: laboratóriumból ránk szabadított vírussal, biofegyverekkel, energiaválsággal, élelmiszerkrízissel, inflációval, gazdasági katasztrófával. Zajlik a háború a szellem és a lélek ellen is. Algoritmusokkal, erkölcsromboló szexuális devianciákkal, LMBTQI mozgalmakkal, szennymédiával. Ez a halálszagú sötét erő már a gyermekeinket sem kíméli. Sőt, a magzatokat sem

– áll a  dokumentumban.

A Mi Hazánk kiáltványa szerint a párt szembeszáll mindezzel, és követeli többek között a független gazdaságpolitikát és energiapolitikát, a multik támogatásának leállítását, a családi, paraszti gazdálkodás feltételeinek megteremtését, berendezkedést az önellátásra. A kongresszus küldöttei Toroczkai elnöki beszámolóját és a kiáltványt ellenszavazat, tartózkodás nélkül támogatták.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A pártelnök a jelenre reflektálva szót ejtett az energiaválságról is, ami szerinte nem természetes, politikusok és globális pénzemberek okozták.

Elképesztően sok mocskos trükk áll ezek mögött

– jegyezte meg.

A kongresszuson egyébként tisztújítás is végbement, aminek eredményeként a szavazatok száz százalékával választották újra elnökké Toroczkait, továbbá a küldöttek újra bizalmat szavaztak a párt eddigi elnökségének, így a kongresszus alelnökké választotta Dúró DórátApáti IstvántDócs DávidotNovák Elődöt és Pakusza Zoltánt is.

24

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version