Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Tömegkarambol tegnap az M7-esen, akik a Balaton felől autóztak, későn értek haza..

Tömegkarambol tegnap az M7-esen, akik a Balaton felől autóztak, későn értek haza..

Illusztráció, Újra tomegkarambol az M3-ason. Hirmagazin.eu
magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Az útinform tegnap, a baleset után felhívta a közlekedők figyelmét arra, hogy aki teheti, a Balatonvilágos csomópontnál hajtson le az autópályáról!

Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Szabadbattyán térségében több személyautó ütközött össze.

A 74-es km-nél a sérült járművek már a leállósávon vannak, de még mindig jelentős a torlódás, legalább egy óra a plusz menetidő.

Aki teheti, a 90-es km-nél a Balatonvilágos csomópontnál hajtson le az autópályáról és a 71-es, valamint 7-es főúton kerüljön, majd Szabadbattyánnál térjen vissza.

Folyamatosan frissülő információk mindenről az Útinform oldalán!

Nyitókép: Hirmagazin.eu

infostart, utinform

Hirmagazin.eu

 

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version