Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Többször megszúrta volt élettársát egy szolnoki férfi, őrizetbe vették

Többször megszúrta volt élettársát egy szolnoki férfi, őrizetbe vették

hirmagazin 2015 06 14 072029

Budapest, 2015. június 14., vasárnap (MTI) – Többször megszúrta volt élettársát egy szolnoki férfi. A rendőrség nem sokkal az eset után őrizetbe vette, és emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt eljárást indított ellene – közölte a rendőrség honlapján a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

A 32 éves J. Péter szombat délután szolnoki otthonában egy szóváltást követően egy zsebkéssel testszerte többször megszúrta és megvágta korábbi élettársát.

A bántalmazott nő a lakásból elmenekült és egy ismerősétől kért segítséget, aki értesítette a mentőket és a rendőrséget. A mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték a nőt, aki a szúrások következtében súlyosan megsérült.

A rendőrök a bejelentést követően fél órán belül az otthona közelében, az utcán elfogták a férfit, majd előállították a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Exit mobile version