Több száz pizzával aranyozta be az árva és beteg gyermekek adventjét egy belvárosi pizzázó

Dátum:

A népszerű belvárosi pizzázó, a Pizza Manufaktúra az idei ünnepi időszakban számos gyermekotthont is meglepett több tucat pizzával, sőt volt, ahova kereken 100 pizzát szállítottak ki.

A tulajdonos, Bernáth Adrián szerint, mivel Jézus nincs a földön, „rajtunk keresztül tud munkálkodni”, ezért ott segítenek, ahol tudnak.

GYERMEKOTTHONOKAT ÉS GYERMEKKÓRHÁZAKAT LEPTEK MEG

Először a Pető Intézetnek ajánlottak fel 60 pizzát, majd a II. kerületi Cseppkő Gyermekotthonhoz juttattak el kereken száz darabot. Később a Hűvösvölgyi Gyermekotthont és a Bethesda Kórházat is meglepték.

Köszönjük, igazán nemes és nagylelkű tett, egyre ritkább a mai világban! Hirmagazin.eu

a hetek alapján..

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

A Yale Egyetem tiszteletbeli doktorává avatták Lovász László matematikust.. – Gratulálunk!

A Yale Egyetem tiszteletbeli doktorává avatták Lovász László matematikust, a Magyar...

Ijesztő állatok jelenhetnek meg tömegesen a kertekben, de tilos bántani őket – videó

Májustól számíthatunk a termetes tőrösdarazsak feltűnésére amint a kertek,...

Zárjavítás otthon: Mikor érdemes szakembert hívni?

A ház biztonsága mindannyiunk számára kiemelt fontosságú. A zárak...
Megszakítás