Kezdőlap Tudástár Tudástár - minden érdekesség Titokzatos lény úszott fel a Temzén Londonig – VIDEÓ

Titokzatos lény úszott fel a Temzén Londonig – VIDEÓ

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy fo­lyó­parti épít­ke­zé­sen, a da­ru­ke­zelő szúrta ki a ma­gas­ból a ha­tal­mas, sötét színű lényt, amint a Lon­dont át­szelő fo­lyó­ban úszott… Rög­tön a mo­bilja után nyúlt és ké­szí­tett egy vi­deót…

A darukezelő 2016 március 26-án, készítette a felvételt munka közben. Már messziről kiszúrta, hogy valami sötét folt úszik a folyón. Ahogy közelebb ért, már tudta, hogy valami különlegeset lát. A hatalmas lény egy rövid időre a felszínre is bukkant, de aztán a víz alatt folytatta útját.

Vajon léteznek bálnák,vagy delfinek a Temzében? Vagy ez valami furcsa tengeralattjáró? – tette fel a kérdést videója alatt.

A hatalmas árnyék a víz alatt,  úgy nézett ki, mint egy óriás tengeri lény. Bármi is volt, jókorára megnőtt.

A szemtanúnak, lehet hogy igaza volt, ugyanis 2006-ban már felúszott egy hat méteres kacsacsőrű cet a belvárosig. Útja során számos sérülést szenvedett a Temzén horgonyzó hajóknak ütközve. Az állatot megpróbálták uszályon visszavinni a nyílt tengerig, de mielőtt odaértek volna, elpusztult.

2009-ben pedig egy 9,5 méteres hosszúszárnyú bálna tetemét emelték ki a a Temzéből a Dartford-hídhoz közel. A hím állat az éhezés miatt pusztult el, hiszen a folyó annyira szennyezett, hogy hivatalosan is halottá nyilvánították.

2004-ben egy egész delfincsalád úszott fel a folyón élelem után kutatva.

Hogy a mostani esetben miről van szó, egyelőre még nem derült ki…

Forrás: Ripost


Exit mobile version