11.3 C
Budapest
2022. szeptember. 25. vasárnap

Titkos ufóbázist lepleztek le a Google térképével Kínában! – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Lel­kes ufó­va­dá­szok el­ké­pesztő dol­gokra buk­kan­tak a Go­ogle Earth tér­ké­peit bön­gészve a Góbi si­va­tag kínai ré­szén. Ti­tok­za­tos bá­zi­sok, fur­csa re­pülő jár­mű­vek, ki­lo­mé­te­res jelek és ren­ge­teg szét­lőtt rom­vá­ros.

Az egyik kínai katonai repülőtér és űrkikötő közelében egy szokatlan piramis alakú kiemelkedést fedeztek fel, a tetején egy föld alá vezető bejárattal, és egy landolózónával… Mindez a Góbi sivatag közepén, ott, ahol még fű se nagyon nő… A helyet sokan a kínai 51-es körzetnek nevezik!

A Google Earth térképén, az időcsúszkát különböző időpontokra állítva,időről-időre furcsa alakú repülő szerkezetek jelennek meg a landolózónában. Méretük 10 méter köröl mozog.

Titkos ufóbázist lepleztek le a Google térképével Kínában!

A furcsa járműveket összehasonlítva a közeli légitámaszponton sorakozó gépekkel, feltűnő a különbség.

Az egyik azonosítatlan tárgyat ráadásul a föld felett pár méterrel lebegve sikerült megörökítenie a műholdnak. Az ufológusok szerint, mivel kifutó nincs, a járművek nagy valószínűséggel függőleges le és felszállásra képesek, alighanem antigravitációs hajtóműveik lehetnek.

Titkos ufóbázist lepleztek le a Google térképével Kínában! 1

Hasonló technológiákkal már évek óta kísérleteznek a világ számos pontján, de természetesen egyik ilyen kutatást sem erősítették meg hivatalosan, csak a kiszivárgott titkos információmorzsákból szemezgethetnek a kíváncsi ufókutatók. Szerintük számos ufóészlelésért a titkos katonai kísérletek tehetők felelőssé.

Hogy honnan lehet a technológia, nem nehéz kitalálni. Ha pedig tényleg földönkívüli tudáshoz jutottak a kínaiak, akkor, maguk az idegenek sem lehetnek messze, talán éppen a titkos földalatti támaszponton.

Titkos ufóbázist lepleztek le a Google térképével Kínában! 2

A földalatti bázis létét bizonyítja, hogy a domb tetején időnként jókora sötét, négyzet alakú nyílást látható, ami nagy valószínűséggel a hatalmas bázis bejárata a járművek számára, amit éppen kinyitottak. Itt emelkednek a felszínre a föld alól a rejtélyes járművek.

Ezen a linken megtekintheted a cikkben szereplő helyszíneket!

Persze könnyű bármit belemagyarázni egy homályos fotóba, ezt mind jól tudjuk, ettől függetlenül hihetetlen érdekességeket rejt a sivatag a műholdas felvételek szerint… érdemes rászánni pár percet, mert a sima Google Maps szolgáltatás segítségével is fel lehet fedezni a sivatag titkait…

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

14 dolog, amit divatossá akartak tenni, de pont fordítva sikerült

Vannak olyan ruhadarabok és kiegészítők, amiken azonnal látszik, hogy csak azért készítették, hogy a viselőjük felhívja magára a...

Szalai Ádám csodálatos gólja – videó

A briliáns magyar gól uralja az UEFA honlapját.. Az uefa.com-on ugyanis a válogatott csapatkapitányának remek találata a vezető anyag szombat reggel. A...

Ambrus Attila: Sajnos jó barátságban vagyok még a piával, az alkotói válságban néha iszom

Azt is elárulta, mi volt a legdurvább reklámszöveg, amire nemet mondott. A legfontosabb - és legérdekesebb hírek itt! Kattints...

Szerte az országban lopta az üzemanyagot négy román kamionsofőr

Az elmúlt hónapokban több bejelentés is érkezett a rendőrségre, miszerint az M3-as autópálya több pihenőjében a kamionokból ismeretlenek...