Home Életmód Életmód hírek Tisztelt Partnerünk! Kedves Ismerőseink, Barátaink! Találkozzunk személyesen!

Tisztelt Partnerünk! Kedves Ismerőseink, Barátaink! Találkozzunk személyesen!

Márfy Gabriella olajfestmények

Everness Fesztivál 2023. június 20-26: ha már jártál nálunk tavaly, akkor biztosan emlékszel a fotófalunkra, ahol szárnyakat kaphattál és megörökíthettük a mosolyodat. Tavalyi fotófalunk nagy sikert aratott, köszönjük, hogy ott voltál, részt vettél!

43 122 k6gwlc (1)
Márfy Gabriella olajfestmények

Idén is lesz fotófalunk, sőt még szebb és kreatívabb lesz, várunk szeretettel, itt új szárnyakat kaphatsz!

Márfy Gabriella könyvek, füzetek

Élj ezzel az egyedi lehetőséggel, gyere el hozzánk és mutasd meg magadnak és a világnak, hogy milyen boldog vagy!

Márfy Gabriella olajfestmények
Hagyd ott Te is a gondolatodat a közös vásznunkon, amit az egész fesztivál alatt kiállítunk.
Márfy Gabriella – rajzolás
Oszd meg velünk az álmaidat, a céljaidat, a háládat vagy bármit, ami fontos neked. Légy részese ennek az inspiráló közösségnek!
Márfy Gabriella olajfestmények
Az Örömvilág sátrainál idén is megtalálsz minket, ahol különleges kezeléseket, tanácsadásokat és játékokat kínálunk neked és a családodnak. 9 sátorban, 14 szakemberrel, csaknem 100 programmal várunk!
Márfy Gabriella olajfestmények

Az Everness Fesztivál 2023-ban ünnepli 10. születésnapját Siófok-Sóstón, ahol egy hétig a tudatosság, az önismeret és az egészséges életmód kerül a középpontba.

Márfy Gabriella olajfestmények

A fesztiválon több mint 300 program várja a látogatókat, köztük koncertek, előadások, workshopok, jógaórák, meditációk és szakrális szertartások.

Márfy Gabriella olajfestmények

A fesztivál célja, hogy inspiráló légkört teremtsen a hozzád hasonlóan gondolkodó emberekkel való találkozásra, kapcsolódásra és tanulásra.

Márfy Gabriella olajfestmények

A fesztivál minőségi időtöltést kínál az egész családnak, valamint lehetőséget ad arra, hogy csobbanj egyet a Balaton vizében.

Márfy Gabriella olajfestmények

Ha szeretnél részt venni a tudatosság ünnepén, gyere el hozzánk az Everness Fesztiválra 2023. június 20-26. között és csatlakozz a világ minden tájáról érkező rokonlelkekhez!

Nálunk megnézheted:
öröknaptár 365 festménnyel és idézetekkel, Napi Segítő kártyacsomag, Kérdező kártyacsomag, memóriakártyák, tölgyfára festett olajfestmények, jegyzetfüzetek, InSpiráló, Ébresztő…
Nyitvatartás minden nap!
Pontos cím: SióCamping, Siófok-Sóstó Pusztatorony tér 1. 
Márfy Gabriella olajfestményeinek képeit és néhény öröknaptár oldalt megtekintehtik itt:
Figyelmét megköszönve maradok kiváló tisztelettel:

Varga István Attila villamosmérnök sk. a Varga-Márfy Kft. társtulajdonosa

8000 Székesfehérvár, Puskin u 17
Bankszámla: 10402908-29024472-00000000
Adószám:11476795-2-07; EU-s adószám: HU11476795;
Cégjegyzékszám: 11-09-006159; Alapítás éve: 1997
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version