Home Életmód Életmód hírek Tényleg jobbak az ágyban a duci nők? 18+

Tényleg jobbak az ágyban a duci nők? 18+

hirmagazin 2015 06 27 160435

Vajon tény­leg job­bak az ágy­ban azok, aki­ken van né­hány kiló fe­les­leg? Vagy a gye­rek­kor­tól kó­dolt ön­bi­za­lom­hi­ány a vá­gyat is le­lo­hasztja?

Bár gyakran tűnik úgy, hogy soványaknak áll a világ, szögezzük le bátran, hogy ma már nem a pálcikanő a nyerő. A divat világában is egyre kerekebbek a hölgyek, sőt a csontsovány manökeneket egyenesen leparancsolták a kifutókról. Ám hiába az új trend, a komoly túlsúllyal élők mégiscsak úgy érzik, hogy az élet szinte minden területén hátrányt szenvednek.

„A túlsúlyosok zöme egyenesen azt gondolja, sem kívános, sem szexi nem lehet a pluszkilókkal.”

A filmekben felbukkanó duci szereplőket is gyakran állítják be önbizalomhiányosnak, ők azok, akik érzelmi konfliktusokkal küzdenek. Gyakran még nevetségessé is teszi a forgatókönyv a szerelemre vágyó túlsúlyost.


Szexi – Pinterest.jpg
Néhány plusz kiló akár felszabadultabbá is tehet az ágyban (Fotó: Pinterest)
Másrészről viszont sokan esküdöznek, hogy a kövér emberek jobbak az ágyban.”

A túlsúlyos nőkről elterjedt, hogy életvidámabbak, felszabadultabbak, bevállalósabbak, fantáziadúsabbak szex közben. Ráadásul a férfiak is azt szeretik, ha egy nőn „van mit fogni”.

Tudományos kutatások inkább a férfi túlsúly pozitívumait igazolják. Kiderült például, hogy a pocakos férfiak tovább tartanak ki az ágyban. Ennek oka az, hogy a túlsúly némileg átalakítja a hormonháztartásukat, mely az aktus során késlelteti az orgazmust. Persze a nagyobb élvzet kedvéért senkinek nem javasoljuk a hízókúrát, hiszen a túlsúly egészségügyi problémákat, például cukorbetegséget vagy magas vérnyomást okozhat, ezek pedig szexuális nehézségekkel is együtt járhatnak.

Az igazság tehát szokás szerint valahol középen lehet: nem a testalkat számít, hanem az egészség és az önbizalom. Aki képes elfogadni magát úgy, ahogy van, előbb-utóbb rátalál a megfelelő partnerre. Aki önmagáért szereti, és

„akivel felszabadultan viselkedhet az ágyban – akár ötven kilót nyom, akár százat.”

A sportba és az egészséges táplálkozásba sem azért pusztán azért vágunk bele, hogy leadjunk pár kilót, hanem azért, hogy a szervezetünk egészségesen működjön – az ágyban, és azon kívül is.

Forrás: Ripost

Exit mobile version