Kezdőlap Főhírek Belföldi hírek Télzáró csapatösszetartást tartott a Fidesz: a közönség nagy szeretettel fogadta Orbán Viktor...

Télzáró csapatösszetartást tartott a Fidesz: a közönség nagy szeretettel fogadta Orbán Viktor Miniszterelnökünket és beszédét – videó

Kép: Orbán Viktor Facebook

Az eseményt előzetesen nem hirdették meg nyilvánosan.

Orbán Viktor a télzáró csapatösszetartáson / Fotó: Facebook

Orbán Viktor miniszterelnökünk szombaton a józsefvárosi és a ferencvárosi Fidesz „Télzáró csapatösszetartás” elnevezésű zártkörű rendezvényén vett részt, melyről a Facebook-oldalán egy egyperces videót is közölt.

Az ebéddel, cigányzenével, fideszes lufikkal felpörgetett tagság előtt a kormányfő nem egy pulpitusról, hanem az asztalnál állva adta elő a mára bekészített beszédét.

– Valójában az a kérdés, hogy a már ismert utak közül melyiken haladjunk tovább. Visszaforduljunk-e oda, ahol már egyszer voltunk, és ahonnan nagy nehezen, óriási erőfeszítések árán, rengeteg energiát mozgósítva végre letértünk, az a vesztes országoknak az útja, az a szegényeknek az útja, az a munkanélküliség útja, az a kiszolgáltatottság útja, az a nemzeti függetlenség elvesztésének az útja, az az az út, amikor mások uralkodnak Magyarország fölött – mondta Orbán Viktor, aki szerint nem mindegy, hogy bevándorlóké vagy a saját unokáinké lesz az ország és úgy véli, azon az úton kell továbbmenni, amelyen most halad az ország.

blikk nyomán

Hirmagazin.eu

 


Exit mobile version