Kezdőlap Életmód Életmód hírek Te hiszel a kortalan szerelemben? .. Bazi nagy kunhegyesi lagzi – 18...

Te hiszel a kortalan szerelemben? .. Bazi nagy kunhegyesi lagzi – 18 éves leányt vett feleségül a 78 éves polgármester.. – Szólj hozzá!

6mlk9kpturbxy83nda3yzq5owjkodflntu5yznjmdi4yzi4njk1m2viyi5qcgeslqmagm0jwm0ffjmfzqlozqgegaewbq
Szabó András polgármester 78 évesen vette el a 18 esztendős leányanyát / Fotó: Fuszek Gábor

Szinte senki nem maradt otthon szombat délután, megtelt Kunhegyes főtere, nagy esemény volt készülőben. Kígyóztak a sorok a fagylaltozó előtt, de nem az édesség és még csak nem is a szép napos idő csalta ki az emberek otthonukból, hanem mindenki látni akarta az évszázad esküvőjét.

A 78 éves Szabó András, fideszes polgármester feleségül vett nála 60 évvel fiatalabb, helybéli lányt. Az ara épp csak betöltötte 18. életévét, van egy egy 4 éves kisfia, a kunhegyesiek úgy tudják, egy harmincas éveiben járó férfitól, a lány 13 éves volt a gyermek a fogantatásakor. A boldogságot most mégsem az apa, hanem a nála több mint négyszer idősebb polgármester oldalán találta meg.

Kunhegyesen mindenki kíváncsi volt az ifjú párra / Fotó: Fuszek Gábor

A kunhegyesiek másról sem beszéltek hetek óta. Szombat délután az ifjú pár érkezésére várva is azt találgatták, vajon mit tudhat a polgármester, hogy el tudta csavarni a 18 esztendős lány fejét.

– Az előző felesége is sokkal fiatalabb volt, talán 25 éves, de egy év sem telt el és elváltak. Most vajon meglesz-e az első házassági évforduló?

– Miért, te nem hiszel a szerelemben?

– Óh, én csak abban hiszek – köszörülte nyelvét az egyik baráti társaság a téren.

Kunhegyesen még nem láttak ilyen furcsak esküvőt / Fotó: Fuszek Gábor

Négy órakor kinyílt a szemközti étterem ajtaja, kilépett a násznép, és a tollas-kalapos, csizmás, mellényes vőfély vezetésével a zenészek rázendítettek a “Lakodalom van a mi utcánkban” dalra.

Most már senkinek nem lehetett kétsége, hogy a pletyka igaz. Sokaknak majd fülig szaladt a szájuk, kinek őszinte örömében, kinek más okból, mert hát tényleg meghökkentő látvány volt, ahogyan a magas, daliás, de hát mégis csaknem 80 esztendős Szabó András, oldalán a szinte kislánynak tűnő, 18 esztendős, hófehér menyasszonyi ruhába bújt arával végigvonult a téren.

Szemmel látható a 60 év korkülönbség / Fotó: Fuszek Gábor

Kattogtak a telefonok fényképezői, a kunhegyesiek meg akarták örökíteni a szenzációt, mintha csak egy világsztár érkezett volna a településre. Amikor az anyakönyvi hivatal épülete elé értek, valaki tapsolni kezdett, majd mind többen csatlakoztak hozzájuk. Az ifjú pár talán ha tíz percet voltak bent az épületben, majd kilépve onnan, a lépcsőn megállva elkészültek a hivatalos esküvői fotók. Ásó, kapa, nagyharang – Kunhegyes lakói ezt is látni akarták és megörökítették telefonjukkal.

Szerettük volna megkérdezni a polgármestert a nősülésről, de elzárkózott a nyilatkozattól. A 18 esztendős ara édesanyja sem akarta elárulni a Blikknek, mit szólt lánya választottjához.

A kunhegyesieket egyébként megosztja a különös frigy.

A 67 esztendős József 40 évesnél fiatalabb nővel nem tudná elképzelni az életét, számára egy 18 éves lány még gyerek / Fotó: Fuszek Gábor

A polgármesternél több mint 20 évvel fiatalabb József azt mondta, ő legfeljebb egy negyven éves nővel tudná összekötni az életét, egy 18 éves lány az ő szemében gyereknek számít.

A nyolcvanas éveiben járó Juli nénit egyenesen megdöbbentette az esküvő.

Juli néni megrökönyödött az esküvőn, szerintem régen ilyen nem fordulhatott volna elő / Fotó: Fuszek Gábor

– Ez több a soknál, mink negyvenhat évig voltunk együtt a férjemmel, amíg el nem szólította őt a jó Isten, de ilyet nem láttunk, azelőtt ilyesmi nem volt a világban – méltatlankodott az idős asszony.

Háziné Szabó Andrea viszont nyomban védelmében vette az ifjú házasokat.

Háziné Szabó Andrea (balra) semmi bitrányosat nem lát a frigyben, az ő férje 30 évvel idősebb, unokatestvére, Erika (jobbra) szerint sem minden a kor / Fotó: Fuszek Gábor

– Na és akkor min van, ha nem egykorúak! Az uram és köztem 30 év különbség van, felneveltünk 3 gyereket. Nem érdekelt akkor sem, akik megszóltak érte, dalia volt a férjem fiatalkorában. A szerelem ha jön, akkor az jön! – szögezte le Andrea.

A násznép elvonulta után még vagy fél órát tartott a csődület, majd lassan kiürült a tér. Andrea, fagylaltos boldogan állapította meg, minden fagyi elfogyott, és legyen még sok ilyen világraszóló esemény Kunhegyesen.

A térre kitódult kíváncsi kunhegyesiek az esküvő bámulása közben minden megették Andrea fagyiját / Fotó: Fuszek Gábor

Hirmagazin.eu: Csak az irigyek irigykednek! Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket! Hirmagazin.eu

blikk nyomán

Hirmagazin.eu


Exit mobile version