Kezdőlap Főhírek Belföldi hírek Tasnádi Péter szabadlábon: árnyékra ugrott a TEK

Tasnádi Péter szabadlábon: árnyékra ugrott a TEK

Tasnádi Péter szabadlábon védekezhet / Fotó: Blikk

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest – Jászalsószentgyörgy – Szabadlábon védekezhet a magyar Keresztapaként ismert Tasnádi Péter, akit csoportosan elkövetett önbíráskodás gyanúja miatt a TEK kommandósai őrizetbe vettek.

Azonban úgy tűnik, az esetnek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Ugyanis Tasnádit a bíróság péntek este hazaengedte és elrendelte a bűnügyi felügyeletét. Ami azt jelenti, hogy a magyar Keresztapa szabadlábon védekezhet, viszont nyomkövetőt kell hordania, és Pest megye területét csak engedéllyel hagyhatja el.

Az ügy előzménye, hogy Tasnádi Péter április 24-én Jászalsószentgyörgyre utazott egy válófélben lévő férfi kérésére, akinek volt felesége fogadta őket. A gyanú szerint a házaspár korábbi közös otthonának sorsáról folyt a tárgyalás, melynek végén megegyezés született. A gyanú szerint a magyar Keresztapa kihasználta a büntetett előéletéből fakadó közismertségét és a társaságában érkező három személy szemmel látható fizikai erőfölényét. Ezzel a pszichikai kényszerrel félelmet keltett a válófélben lévő feleségben, és rábírta, hogy egy megállapodást írjon alá a volt férjével.

Viszont a sértettként feltüntetett volt feleség szerint szó sem volt megfélemlítésről, Tasnádi úriemberként viselkedett, a három kisportolt testalkatú férfi kísérője pedig a háztól távol, egy parkolóban várakozott. Az ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomoz.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Blikk


Exit mobile version