Gyászolnak az újpalotaiak, megfagyott a piac hajléktalan nénije. Aranka semmilyen segítséget nem fogadott el, és ott halt meg, ahol ideje legnagyobb részét töltötte: az egyik buszmegálló padján.

A buszmegálló padján ücsörgött

Aki az újpalotai piacra szokott járni, gyakran láthatta Arankát, aki a buszmegálló padján ücsörgött. A hajléktalan hölgy soha nem fogadott el semmilyen segítséget.

Próbáltak segíteni rajta

A hidegre fordult időjárás miatt megpróbálták többször is melegedőbe vinni, de nem, hogy oda, még a saját gyermekéhez sem volt hajlandó költözni. Aki arra járt, étellel, pénzzel, meleg ruhával segített rajta.

Megviselte a hideg

Információink szerint a közterületfelügyelők is próbáltak neki segíteni, mert már nagyon rosszul nézett ki. Az első éjszaka, amikor mínusz 6 fokot mutatott a hőmérő, nagyon megviselte őt is.

A legfrissebb hírek itt!

A mentők is megpróbálták

A jobb érzésű kerületi lakók a mentőknek is szóltak, akik mindent megpróbáltak, de a nő állandóan visszatért a jól megszokott buszmegállóba. Előre szóltak neki, hogy ha ott marad, megfagy.

Nem élte túl az éjszakát

Ezen a héten megérkezett az igazi tél, és sajnos a legyengült szerveztű Aranka néni nem élte túl a második éjszakát, megfagyott.

Sokan gyászolják

A nőt sokan ismerték az újpalotai piacon és környékén, és most egy emberként gyászolják. Nem csak a közösségi oldalakon emlékeztek meg róla, hanem a helyszínen is. Mécseseket helyeztek el és virágokat is vittek azok, akik gyászolják Arankát.

„Érthetetlen”

„Elég durva, hogy 2023-ban, az utcán halálra tud fagyni az ember. Vajon hány kamera figyeli ezt a területet? Érthetetlen. Szomorú, hogy a meleg otthonok közelében így megfagy egy ember. Elkeseritő az ilyen élethelyzet!” – kesergett valaki a történtek miatt.

Forrás nyomán

Hirmagazin.eu