9.6 C
Budapest
2022. október. 5. szerda

Szörnyű tragédia Budapesten: a vacsorája miatt égett halálra egy férfi

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A tűzoltók hiába érkeztek ki a helyszínre, a lakásban elterjedő hatalmas füstben esély sem volt a túlélésre.

A tragikus esetre Budapesten, a 13. kerületben került sor. Az egyik lakásból kicsapó lángokat a szomszédok vették észre, akik azonnal riasztották a tűzoltókat. A szakemberek kiérkezésük után azonnal betörték a lakás ajtaját, odabent azonban már csak a férfi holttestét találták meg.

Az áldozat valószínűleg menekülni akart, de a hatalmas füst és a körülötte felcsapott lángok között nem tudott kijutni a levegőre.

“Az egyik kissrác, aki itt lakik kijött cigarettázni. Ő látta meg a füstöt, hogy ömlik ki a házból. Aztán zörögni és kiabálni kezdett. Azt nem tudom, hogy ő törte-e be az ajtót, de gyorsan telefonált a tűzoltóknak” – mesélte a történteket a Tények stábjának az egyik szomszéd.

Az első vizsgálatok szerint egy, a tűzhelyen maradt étel okozta a tragédiát. A lángoktól alig néhány méterre futnak a ház gázcsövei, ha ezek lángra kapnak a többi lakos is komoly veszélybe került volna.

“A 13. kerületi tűzoltókat riasztottuk, akik két egységgel percek alatt kiértek a helyszínre. Bajtársaim bementek a tűzzel érintett lakásba ekkor látták meg, hogy a földön egy eszméletlen ember fekszik. Őt azonnal kimentették majd átadták a mentőszolgálat részére. A tüzet eloltották.” – Részletezte az akciót Kolozsi Péter, az FKI helyettes szóvivője. Mint később kiderült, a kimentet férfit már nem tudták megmenteni.

Itt látható a Tények riportja az esetről!

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Tények

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A modern ember genetikailag legfeljebb csak 7 százalékban ember..

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a mai emberek genomja, vagyis DNS-ben kódolt teljes örökítőanyaga jelentős átfedést mutat...

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Berki Mazsi: “A tánc egy olyan műfaj, amely kifejezi az érzelmeinket” – videó

Kimondta Berki Krisztián özvegye. A hétvégén indul a TV2 Dancing with the Stars című show-ja. A celebvilág történéseit követők...

Melyik csapatnak van a legnagyobb esélye, hogy megnyerje a 2022-es világbajnokságot a fogadási oldalak szerint?

A 2022-es világbajnokság idén Katar által kerül megrendezésre, mely a helyi szélsőséges időjárás miatt idén télen, november 20-án...