Kezdőlap Főhírek Külföld Szörnyű részletek: Ezért vágta el nagymamája torkát a 9 éves kisfiú

Szörnyű részletek: Ezért vágta el nagymamája torkát a 9 éves kisfiú

Szörnyű részletek: Ezért vágta el nagymamája torkát a 9 éves kisfiú
Fotó: observator.tv

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nem tudták megmenteni a rohammentők annak a 70 éves asszonynak az életét, akinek saját, 9 éves unokája vágta el a torkát.

A sokkoló eset Bukarestben történt, abban a lakásban, amelyben a nagymamán és az unokán kívül még a félig lebénult anyuka lakott. A román fővárosi sajtó forrásai szerint a fiú figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarban szenvedett.

A rendőröknek elmesélte, nagyanyja arra kérte, hogy hagyja abba a számítógépes játékot és kezdje el a házi feladata megoldását. Ezen annyira kiborult, hogy felkapta a konyhakést és a nagymamájára támadott vele. A nyakán és a teste több részén is megsebesítette az idős asszonyt. 

A borzalmas jelenetet 7 éves öccse is végignézte.

A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (Attention Deficit Hyperactivity Disorder, ADHD) neurológiai természetű veleszületett vagy fejlődési rendellenesség, melynek vezető tünete a figyelemzavar, kísérő tünetei a hiperaktivitás, feledékenység és a gyenge impulzuskontroll. A magyar megfelelő: szétszórtság nyüzsgéssel vagy nélküle. Betegségnek, részképességzavarnak, néha fogyatékos állapotnak tekinthető az eset súlyosságához mérten.
Forrás: Ripost
Fotó: observator.tv

Exit mobile version