Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Szörnyű gyanú, budapesti csatornarendszerben keringhet VV Fanni teste!

Szörnyű gyanú, budapesti csatornarendszerben keringhet VV Fanni teste!

Szörnyű gyanú, budapesti csatornarendszerben keringhet VV Fanni teste!
Fotó: Facebook

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A novemberben eltűnt fiatal lány holtteste még mindig nem került elő, a gyanúsított pedig megbukott a poligráfos vizsgálaton.

Borzalmas lehetőséget osztott meg a közvéleménnyel a novemberben eltűnt Novozánszki Fanni családjának ügyvédje. Dr. Lichy József szerint könnyen lehet, hogy nem tavakban és folyókban, hanem a budapesti csatornarendszerben kell keresni VV Fanni holttestét.

A Bors megtudta, hogy Fanni feltételezett gyilkosa egy vízzel kapcsolatos kérdésen bukott meg hetekkel ezelőtt a poligráfos vizsgálaton: ekkor derült ki, hogy a lány teste minden bizonnyal valamilyen vizes helyen lehet.

Emiatt két hete nagy erőkkel keresték Fanni testét a Duna egy bizonyos pontján, ám a keresés eredménytelen volt. Dr. Lichy József szerint ez nem is meglepő, hiszen a családnak van egy szörnyű, ám egyre valószínűbbnek tűnő sejtése.

“Nagyon tartunk attól, hogy a gyanúsított éjjel fogott egy ácskapcsot és egy sötét mellékutcában, ahol nincs kamera, felemelte a 40 ezer budapesti aknafedél közül az egyiket, belecsúsztatta a lányt, majd visszazárta azt. 

Ha ez így történt, Fanni teste bekerült egy 600 kilométer hosszú, tekergős rendszer áramlásába, és ott kering valahol

– osztotta meg a hátborzongató gyanút az ügyvéd a Borssal.

Forrás: Ripost

Fotó: Facebook

Exit mobile version