Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Szörnyű dolog történt a Duna parton – helyszíni fotók

Szörnyű dolog történt a Duna parton – helyszíni fotók

Facebook
magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Sikerült kimenteni az önmagát megvagdosó, majd a vízbe futó nőt.

Egy segélykérésre indultak a tököli egyenruhások június 26-án késő este a Duna dunavarsányi szakaszához.

A bejelentő 26 éves testvére miatt aggódott, aki nem sokkal korábban kezén és nyakán megvagdosta magát, majd elszaladt a folyó felé. Nevelőapjával próbálták keresni, miközben rendőri segítséget kértek – számolt be róla a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A partról néha megpillantották a nőt, de a rendőrök is hiába kérték, nem volt hajlandó kijönni a vízből.

A nevelőapa csónakja volt a legközelebb, míg az egyik egyenruhás a szárazföldön futott, figyelt és navigált, társa a csónakba mászott. A járgányban ugyan bokáig ért a víz, de jobb híján muszáj volt igénybe venni. Nem sokkal később meglátták a nőt, a rendőr pedig addig tartotta és markolta a csónakba kapaszkodó kezet, míg el nem érték a stéget. Ezután partra segítették, betakargatták, majd mentőt hívtak. Míg az egységre vártak, próbálták csökkenteni a vágások okozta vérzést – az egyik egyenruhás a nyakán, míg társa a kezén lévőt csillapította.

A mentők ellátták, majd kórházba vitték.

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version