Home 18+ Szőnyi Ildikó napok óta készült a halálra: miért dobta el az életét...

Szőnyi Ildikó napok óta készült a halálra: miért dobta el az életét a magyar szupermodell? – Galéria a szőrnyű balesetről (18+)

rcwk9kpturbxy9hyzflzjgznzcwmmjkyjblztmzodc0ogq0ztm5zdljmc5qcgeslqmams0d980co5mfzqlozqgegaewbq

Mennyből a pokolba! Vasárnap késő este egy személyvonat elé hajtott autójával: még a sorompók leeresztése előtt a sínekre hajtott, majd azokon megállt, s a kocsijában ülve várta a halált Szőnyi Ildikó, a nyolcvanas évek egyik legismertebb topmodellje.

A szépség 1980-tól közel másfél évtizedig az egyik leggyakoribb szereplője volt a katalógusoknak, naptáraknak: sorban álltak a lapok, a megrendelők, hogy szerepeljen a képeiken, így egyik fotózásról járt a másikra.

A baleset vasárnap este történt Nyúl közelében /Fotó: baleset-info.hu

Később sminkes lett, hozzáment élete szerelméhez, egy ismert divatfotóshoz, szült két gyermeket, és élvezte a kívülről tökéletesnek tűnő életét. Pár éve azonban megtört a boldogsága, tönkrement a házassága, amelyet a barátai szerint sosem dolgozott fel igazán.

Ildikó néhány éve megpróbálta újraindítani a karrierjét

Lelkileg ugyan mélypontra került, egy reménysugár azonban akadt: úgy tűnt, hogy ugyan a tündérmeséjének vége lett, mindent megtesz azért, hogy újra kézbe vegye az életét. Ismét modellkedni akart, és Marjai Judit fotóst kérte meg, hogy készítsen róla egy sorozatot.

Marjai Judit szerint Szőnyi tele volt életszeretettel /Fotó: TV2

– Pár éve keresett meg azzal, hogy szeretne visszatérni a modellszakmába. Azt látta, hogy a korosztálybeli egykori kolléganői is dolgoznak, sőt, egyre nagyobb kereslet van rájuk, így ő is meg akarta vetni újra a lábát. Tele volt tervvel és életszeretettel. Gyönyörű nő volt, jókedvű, vidám, de aztán, ahogy a később láttam, nem sikerült neki a nagy áttörés – sóhajtott szomorúan Marjai Judit.

Egykori kolléganője, Rába Tímea szerint ez negyven felett nem egyszerű.

– Ildikó tényleg nagyon szép nő volt, hihetetlen jó stílusérzékkel és ízléssel rendelkezett, áradt belőle a harmónia. Ám ha valakinek nincs kapcsolatrendszere, szinte semmi esélye. Jóban voltunk, ha találkoztunk, jókat beszélhettünk, ezért is tudom, hogy az utóbbi években megtörte a sors, nehéz volt számára, hogy nem úgy alakult az élete, ahogy szerette volna – árulta el a volt modell.

Szőnyi Ildikó több, névtelenséget kérő ismerőse azonban igyekezett magyarázatot találni arra, miért dobta el magától az életet Ildikó, miért juthatott el a felfoghatatlan megoldásig.

– Igazán sosem tudta feldolgozni, hogy tönkrement a házassága, sok harccal járt a válásuk, amely felőrölte, miközben a szeretett fiaival is eltávolodtak egymástól, amibe szinte belebetegedett – mondta el a modellszakmában jártas informátorunk, aki szerint a lelki fájdalmai mellett fizikailag is rosszul volt. – Súlyos betegséggel küzdött, amely elvette az erejét és az életszeretetét is. Emellett egy ingatlan adásvételével kapcsolatos anyagi problémái is voltak, ez is megnehezítette a mindennapjait. Így visszanézve a Facebook-oldalára kiírt utolsó posztjait, már utalt arra, hogy készül a halálra…

Galéria

Van segítség!

Ha Önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

blikk

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version