Home Főhírek Külföld Szomorú vég: eladó Michael Schumacher ikonikus autója

Szomorú vég: eladó Michael Schumacher ikonikus autója

1665481936 z3oke5yij md
1665481936 z3oke5yij md

A legendás német autóversenyző öt alkalommal győzött ezzel a konkrét kocsival.

Az RM Sotheby’s november 9-én megrendezendő árverésén bárki lecsaphat Michael Schumacher egykori Forma–1-es versenyautójára – írja a hvg.hu.

A Ferrari F2003-GA értéke mintegy 7,5-9,5 millió svájci frank (3,3-4,2 milliárd forint). A hétszeres Forma–1-es világbajnok 2003-ban három első rajtkockás indulást és öt győzelmet ért el ezzel a 229-es sorozatszámú autóval, majd pedig meg is nyerte az egyéni és gyártói bajnokságot.

Ez az autó egyike azon négy Schumacher-kocsinak, mely öt vagy ennél több futamgyőzelmet húzott be.

Nyitókép: Uwe Kraft/ullstein bild via Getty Images
infostart

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version