Kezdőlap Életmód Életmód hírek Szívszorító pillanatok: gyertyagyújtással emlékezett meg a Vasas család a fiatalon elhunyt focistáról...

Szívszorító pillanatok: gyertyagyújtással emlékezett meg a Vasas család a fiatalon elhunyt focistáról – fotók

Megemlékezés az elhunyt Vikukel Krisztiánról / Fotó: Varga Imre

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Gyertyagyújtással emlékeztek a fiatalon elhunyt Vikukel Krisztiánra szerdán este a Fáy utcai stadion keleti lelátója mögötti Illovszky-szobornál.

Ahogyan megírtuk, hogy hosszú betegeskedés után kedden elhunyt a Vasas Kubala Akadémia korábbi kapusa, a 15 éves Vikukel Krisztián.

A fiú 10 éves volt, amikor nyaktól lefelé lebénult, azóta a családjával együtt vívta mindennapi harcait.

Az otthonában gyógyult, ugyanakkor iskolában tanult, kiemelkedő eredményeket érve el. A családjával kilátogatott a Vasas mérkőzéseire, az akadémián korábbi csapattársaival együtt ünnepelt tornagyőzelmet – emlékezett meg róla a Vasas család. Krisztiánról életereje, küzdeni akarása emberfeletti volt.

Mindig elszántság és a hit sugárzott belőle, személye példa lehet mindenki számára.

Vikura szerda este nyolc órától csendes gyertyagyújtással emlékezett a Vasas SC, a Vasas FC, a Vasas Kubala Akadémia és a Vasas Szurkolói Klub a Fáy utcai stadion keleti lelátója mögötti Illovszky-szobornál.


Exit mobile version