A tanárnő két napja tűnt el, sajnos csak holtan találták meg.

Két nappal az eltűnése után holtan találtak egy fiatal anyukát, aki alig pár hónappal ezelőtt mesterséges megtermékenyítés segítségével adott életet kislányának. A rendőrség, aki az eltűnt Abi Fishert kereste, megerősítette, hogy megtalálták a holttestét, és letartóztattak egy 29 éves férfit, akit gyilkossággal gyanúsítanak.

A 29 éves Abi, aki tanítónőként dolgozott, januárban adott életet Sydney-nek. Férjével hónapokig próbálkoztak, de nem akart összejönni a baba, így a mesterséges megtermékenyítést vettek igénybe. Boldogságuk határtalan volt, amikor kiderült, hogy sikerült és Abi áldott állapotban van.

Thinking of this beautiful lady. A woman who believed in both my girls and brought out the very best in them. I didn’t…

Posted by Leigh Ann on Monday, July 11, 2022

Abit pénteken éjjel látták utoljára, amikor éjfél körül elhagyta castlefordi otthonát. A család és a barátok is azt nyilatkozták, ez teljességgel érthetetlen, hiszen Abi sosem tenne olyat, hogy szó nélkül elmenjen valahova.

Abi Fishert csodálatos tanárnak tartották a szülők.  Az egyikük azt írta a rendőrség Facebook-posztja alatt: „Görcsbe rándul a gyomrom a történtek miatt. Olyan mesés tanár volt, és olyan jóban volt mindkét fiammal..”

„Teljesen lesújtó. Abi csodálatos ember volt, és csodálatos tanára volt a gyerekeknek, hihetetlenül kedves és gondoskodó, szerette az összes kollégáját és az iskolában tanuló gyerekeket. Semmi sem lesz már olyan, mint régen”

– írta Hayley Power.

„Nagyon sajnálom, Abi, hogy nem fogod látni a gyönyörű kisbabádat, Sydney-t felnőni. Ennél sokkal többet érdemeltél. Nyugodj békében” – írta egy másik szülő.