Kezdőlap Főhírek Külföld Szívszomorító: Öngyilkos lett egy 20 éves egyetemista lány..

Szívszomorító: Öngyilkos lett egy 20 éves egyetemista lány..

 5qblmcf

Nem bírta a nyomást a fiatal lány. Szülei felfoghatatlan traumaként élték meg az elvesztését.

A másodéves fizikushallgató gyermekkora óta küzdött félénkségével, és folyamatosan bezárkózott, amikor a figyelem középpontjába került, vagy amikor tekintélyt parancsoló emberekkel került egy légtérbe, de beiratkozott a Bristoli Egyetem négyéves mesterképzésére, mivel rajongott a fizika iránti.

A 20 éves Natasha Abrahartot holtan találták a lakásában azon a napon, amikor a 329 férőhelyes teremben előadást kellett volna tartania a személyzet és a diákok előtt.

A kiselőadást mindannak ellenére kellett megtartani, hogy két hónappal korábban krónikus szociális szorongásos zavarral diagnosztizálták.

Fotó: Pixabay

 

A szülők az intézményt kezdték hibáztatni Natasha öngyilkossága miatt.

A tegnapi napon a gyászoló családnak 50 000 fontot (több mint 22 millió forintot) ítéltek meg az egyetem ellen indított polgári perben. Egy magas rangú bíró megállapította, hogy Bristoli Egyetem megszegte a törvényt, és a másodéves fizikushallgatót hónapokig tartó, teljesen szükségtelen pszichológiai traumának tette ki.

„Végre megtudtuk az igazságot” – nyilatkozta a tárgyalás végén Natasha édesapja, Robert, egy nyugdíjas egyetemi oktató.

Továbbá szomorú tény, hogy Natasha Abrahart volt az egyetem legalább tizedik hallgatója, aki 2016 októbere óta önkezével vetett véget az életének – tudta meg a The Sun. 

Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

ripost

Hirmagazin.eu


Exit mobile version