Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Szigetszentmiklósi horror: élőben közvetítette a barátja halálát egy férfi

Szigetszentmiklósi horror: élőben közvetítette a barátja halálát egy férfi

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Élő adásban közvetített egy Szigetszentmiklós közelében történt halálos balesetet egy férfi a közösségi oldalán. A balesetben a sofőr meghalt, két utasa – köztük a videót készítő férfi – megsérült.

A Tények szerint a balesetet megelőzően a Mercedes Tököl irányából érkezett a körforgalomhoz, amikor – feltehetően nagy sebességgel – letért az úttestről, majd az út menti árokba csapódott, végül az út melletti szántóföldön többször megpördült. A 45 éves sofőr kiesett a gépjárműből, a kocsi pedig rázuhant.Feltehetően a telefon is kiesett a járműből, ám még hallható a felvételen, hogy a férfiről próbálják leemelni az autót.

Végül nem jártak sikerrel: mint kiderült, a férfinak leszakadt a keze és elvérzett.

A felvételt az autó egyik utasa készítette az elhunyt sofőr telefonjával. A Tények szerint az áldozatnak három gyereke maradt árván, köztük egy ikerpár. A férfi pékként dolgozott a saját pékségében, és éppen a barátaival tartott haza a családjához, Koszovóba.

Exit mobile version