Home Tudástár Technika, kommunikáció Szereted magad ellátni a számítógépeddel kapcsolatos fontos feladatokat? .. Íme CHIP-magazin...

Szereted magad ellátni a számítógépeddel kapcsolatos fontos feladatokat? .. Íme CHIP-magazin értékes segítsége!

chip magazin 2023.december

Nagy karácsonyi hardverajánló – Már kapható a decemberi CHIP!

Már kapható a decemberi CHIP! Bemutatjuk a magazin 10 legérdekesebb cikkét és a letölthető (virtuális) DVD-n található értékes ajándékokat.

1. 25 top program: most mind ingyen

Rejtett gyöngyszemek: Ezek az eszközök nagyon hasznosak, de csak kevesen ismerik őket. Mindet bemutatjuk és át is adjuk őket a letölthető DVD-nken. Ráadásul nemcsak hasznosak, de egy forintot sem kell fizetni értük.

2. Nagy karácsonyi hardverajánló – Ezek most a legjobb vételek a belépőszinttől a felső kategóriáig

Mindent frappánsan összefoglaltunk egy gigakalauzban. A mobilok, a notebookok, a processzorok, a videókártyák és az SSD-k összes újdonsága és persze mutatjuk a legjobb vételeket is – minden árkategóriában. Ezekben garantáltan nem fog csalódni.

3. Nagy bukás vagy működik a Microsoft mesterterve?

Már az asztalról is elérhetjük a másodpilóta funkciót. Hasznos vagy nagy humbug a Windowsba épített AI? Leteszteltük és mutatjuk, hogyan próbálhatja ki Ön is.

4. Év végi bombameglepetés: Máris kapható a Raspberry Pi 5!

Ilyen az, ha valami nagyot szól: készletgondok és egyéb nehézségek miatt az idén már senki nem számított rá, de hirtelen mégis befutott! Az új Raspberry erősebb processzort és hasznos kiegészítő extrákat kapott. Gyorsan le is teszteltük.

5. A legjobb tippek és trükkök: Szupertitkos rendszer az USB-kulcsunkra

Így telepíthetjük és használhatjuk egyszerűen a világ legbiztonságosabb oprendszerét! Minden fontos eszköz megtalálható hozzá a letölthető (virtuális) DVD-nken.

(Extra info: a 1 éves CHIP előfizetés mellé most nagy kedvezménnyel egy 256/512 GB-os USB-kulcsot is válaszhat, ami tökéletes a fenti rendszer elkészítéséhez. Részletek a magazinban.)

6. 10 bluethoothos partihangfal nagytesztje

Ellepték az áruházak polcait ezek az impozáns termékek, de mire is képesek valójában? Tesztünkből most minden kiderül erről az extrém kategóriáról, amelyben igazi nagyágyúk versenyeznek.

7. A hónap tippje: Így töröljük végleg az Edge böngészőt!

Nem egyszerű leszedni a gépünkről a Microsoft böngészőjét, mert a gyártó sorra zárja be az ehhez szükséges kiskapukat. Járjunk túl az eszükön: most a CHIP-ben az egyetlen trükk, ami még működik!

8. Támadás alatt a magyar számlák: Már a kétfaktoros bejelentkezés sem biztonságos?

Sajnos a hekkerek megtalálták a módját, hogy ezt a védelmet is kijátsszák. Pánikra azonban semmi ok: tippjeink hatékony védelmet adnak az új átverések ellen is.

9-10. Teszt: Ennyire gyors az új szuper WLAN!

Nagyobb sebesség, stabilabb kapcsolatok, ultrarövid válaszidők: Meglepően jól teljesítettek tesztünkben az első WiFi 7-es eszközök. Minden, amit a WiFi7-ről tudni érdemes most az új CHIP-ben. Tesztünk mellé készítettünk egy 3 oldalas hálózati kisokost is: ebből kiderül, hogyan működik egy otthoni hálózat, a router, mit jelentenek a rejtélyes rövidítések.

+ Szuper letölthető DVD ajándék programokkal

Decemberi (virtuális) DVD-nkkel kideríthetjük, hogy kémkedik-e valaki utánunk, készíthetünk vele egy szupertitkos USB-kulcsot, illetve átadunk rajta 25 top programot és egy zseniális Chrome- és Firefox-kiegészítőt is. Az ajándékok értéke: kb. 12 ezer forint. 

++ Ingyen a legnépszerűbb ví­rusirtó

Olvasóink minden hónapban – kényelmes havi kódokkal – ingyen használhatják az ESET Internet Security 2023 biztonsági csomagot. De gondoskodunk az androidos mobiljának pofi védelméről is (ESET Mobile Security).

chip magazin 2023.december
chip magazin 2023.december

Hol kapható (inflációmentesen) a magazin?

Digitális változatban 160 ajándék lappal együtt a Laptapír-oldalunkon. Itt 2012-ig visszamenően az összes korábbi számunk is elérhető 1990 forintos havidíjért. Nyomtatott formában az újságárusoknál, benzinkutakon, illetve nagy kedvezménnyel előfizethető nálunk.

Forrás

HIRMAGAZIN ONLINE MÉDIA

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version