Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Szentesti budapesti autós üldözés: parkoló autóknak csapódott, gyalog menekült, be akart törni...

Szentesti budapesti autós üldözés: parkoló autóknak csapódott, gyalog menekült, be akart törni egy társasházba, ekkor fogták el a rendőrök – videó

police

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Részeg volt, és valószínűleg drogozott az a sofőr, aki szenteste próbált elmenkülni a rendőrök elől Budapesten. A rendőrség tájékoztatásából kiderült, a sofőrnek hosszú bűnlajstroma van.

Az újbudai rendőrök december 24-én, a Bartók Béla úton akartak megállítani egy autót, azonban

AMIKOR A SOFŐR MEGLÁTTA A FELÉJÜK KÖZELEDŐ RENDŐRÖKET, AZONNAL MENEKÜLNI KEZDETT.

Az autó vezetője minden közlekedési szabályt figyelmen kívül hagyva próbált meglógni, majd

NEKIÜTKÖZÖTT KÉT PARKOLÓ AUTÓNAK.

A férfi az ütközés után sem adta fel; kiszállt az autóból, egy társasházhoz futott, majd a bejárati ajtó üvegét betörve próbált meg bejutni a lépcsőházba, ahol a rendőrök utolérték és elfogták. A férfi ruhájában kábítószergyanús anyagot találtak, és szondát is fújattak vele, ami ittasságot jelzett.

Kiderült, hogy a 22 éves B. István nemcsak a ruhájába rejtett kábítószergyanús por és az ittas vezetés, hanem

AZ ELLENE KIADOTT 7 ELFOGATÓPARANCS – LOPÁS, GARÁZDASÁG, TESTI SÉRTÉS, ZAKLATÁS, HAMIS VÁD, MAGÁNLAKSÉRTÉS ÉS RONGÁLÁS – MIATT IS PRÓBÁLT ELMENEKÜLNI A RENDŐRÖK ELŐL.

Autóján sem műszaki engedély, sem érvényes biztosítás nem volt.

A rendőrség a férfit kihallgatta, majd őrizetbe vette.

origo

Hirmagazin.eu

Exit mobile version