Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Soroksári gyilkosság: „Laci bácsi magának való ember volt” – mondja a szomszéd

Soroksári gyilkosság: „Laci bácsi magának való ember volt” – mondja a szomszéd

Itt élt Laci bácsi, ebben a házban történt a gyilkosság Fotó: olvasói

A soroksári férfi halála megdöbbentette az ott élőket, sokan a közbiztonság helyzete miatt kezdtek el aggódni.

Laci bácsi napok óta nem vette át a megrendelt ételét, ezért az ételfutár értesítette a rendőrséget, akik már csak azt tudták megállapítani, hogy valószínűleg  gyilkosság áldozata lett.

A legfrissebb hírek itt!

Itt élt Laci bácsi, ebben a házban történt a gyilkosság Fotó: olvasói

Megölhették az idős férfit

Péntek dél környékén érkeztek ki a járőrök a helyszínre, és az idős férfit holtan találták a házában. A rendőrség megerősítette, hogy mivel a körülmények idegenkezűsége utaltak, így emberölés bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

Egy olvasónk lefotózta a helyszínelő rendőröket

Keveset tudtak a szomszédok a visszavonult életet élő Laci bácsiról

A szomszédok a Ripostnak elmondták, hogy a bácsi nagyon magányos, bezárkózó életet élt. Nem nagyon szeretett kommunikálni a környékbéliekkel.

Majdnem 8 évig a szomszédom volt. Egyedül élt, de annyira keveset kommunikáltunk, hogy még a vezetéknevét sem tudom. Mi Laci bácsinak ismertük

– mesélte a szomszéd. A rendőrséget, úgy tudják, az ételfutár értesítette, miután Laci bácsi több napig nem vette át a megrendelt ebédjét. A szomszédok először egy rendőrautót láttak érkezni, majd nem sokkal később egyre több rendőrautó és helyszínelő érkezett a házhoz. Még este 10-kor is volt kint rendőrségi autó a házuk előtt.

A legfrissebb hírek itt!

Laci bácsinál sok múlt azon, mikor milyen kedve volt. Valamikor előre köszönt nagyokat, máskor meg fura módon szinte sértésnek vette, ha mi ráköszöntünk

– folytatta a volt szomszéd.

Tartanak a környékbeliek a hajléktalanoktól

Nemrégiben hajléktalanmelegedőt nyitottak a kórház melletti volt cukrászüzemben, ami miatt az eddig erdőben élő hajléktalanok is fel-feltűnnek a környéken. Az újtelepiek azt mondják, tartanak tőlük, sokszor éjszakánként el sem mernek menni a kórház mellett, mert ott járkálnak és veszekednek.

Mostanában sok hajléktalan van a kórházi buszmegállókban, odapisilnek satöbbi…

– mondta a volt szomszéd.

Forrás

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version