Brutális jelenetekről számolt be egy tanú, aki látta a két halálos áldozatot követelő Deák téri késelésről készült kamerafelvételeket.

Mint azt megírtuk, tavaly május 22-én hajnalban, a Deák téren verekedés tört ki, amelynek végén az aznap 18. születésnapját ünneplő Cs. Krisztián (18) két fiút halálra késelt. Az ügy előzménye, hogy a Deák téren egy másik társaságnak vitája támadt egy biztonsági őrrel. A vitát látva Cs. László (†16), K. Gergely (†21) és K. Bence (17) is odament, ahol Bence a másik társaságban lévő 19 éves fiúval összeverekedett.

Lacit és Gergelyt késelte halálra azon a végzetes éjszakán az őrjöngő gyilkos  Fotó: Facebook  Lacit és Gergelyt késelte halálra azon a végzetes éjszakán az őrjöngő gyilkos Fotó: Facebook

Áldozatok gyilkos Fotó: FacebookÁldozatok gyilkos Fotó: Facebook

– A térfigyelő kamerák felvételén látszik, amint a későbbi áldozatok, László, Gergely és Bence az első verekedés után a Deák téren elindult a zebra felé. Azonban egy harmadik társaságból Marcell és az ikertestvére, Dániel követte őket – tudta meg a Blikk.

Deák téri késelés Fotó: GrafikaDeák téri késelés Fotó: Grafika

– Marcell a fiúk után akart menni, de a testvére visszahúzta őt a járdára, ő azonban kiabált valamit a gyanútlan fiúknak, provokálta őket, erre kitört egy újabb verekedés. Bencét egy ökölcsapással rögtön a földre küldték, akinek ez volt a szerencséje, különben később őt is megkéselték volna. Ugyanis hátulról futva, késsel a kezében megérkezett Cs. Krisztián (18), aki megvadulva kaszabolta össze a fiúkat: Gergelybe négyszer mártotta a kést, majd a menekülő Lacit hétszer szúrta meg, végül össze is rugdosta a haldokló fiút.

blikk

Hirmagazin.eu