Kezdőlap Életmód Egészség - betegség Sokkoló! Halálos veszélyre figyelmeztet Norbi!

Sokkoló! Halálos veszélyre figyelmeztet Norbi!

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ti­tok­za­tos ha­lál­ese­tek min­dig vol­tak és lesz­nek, és nem ke­res­nek rá ma­gya­rá­za­tot. Norbi most meg­győ­ző­dés­sel ál­lítja: sok­szor a hely­te­len rit­musú táp­lál­ko­zás a halál va­lódi oka.

Norbi nem először megy szembe a nagy étel- és italgyártó cégekkel. Amit azonban most állít, az sokkal tragikusabb és konkrétabb, mint korábban bármikor. Azt mondja, sokakat mindössze három óra választ el a hipoglikémiás rosszulléttől, ami egyenes út lehet a túlvilágra.

Sokkoló! Halálos veszélyre figyelmeztet Norbi!
Újabb kemény gondoltok Norbitól (Fotó: Markovics Gábor)

“Az emberek többsége attól fél, hogy szép lassan megöli a glutén, a tartósítószer, vagy a szója, és a félelmük nem is alaptalan, csak éppen abban tévednek, hogy van idejük.

Ugyanis valójában bőven benne van a pakliban, hogy a reggeli cukros müzli elfogyasztása után három órával már nincsenek az élők sorában és ez nem riogatás és pláne nem vicc

– jelenti ki a fitneszguru, aki szemléletes példákon keresztül teszi érthetővé, miről is beszél.

A cukros müzli is gyilkosod lehet

Megint a műkaja!

„Azt hívják hipoglikémiás sokknak, amikor a vércukorszint kettő alá csökken. Ilyenkor az ember kómába esik, és ha nem kap azonnal segítséget, meghal. Így halhat meg telente a sok hajléktalan és nem fagyás következtében, ugyanis náluk nincs raktározott szénhidrát az éhezés miatt és vércukor leesést okozó alkohollal együtt veszélyesen alacsony szintre csökkenhet a vércukor szintjük. De hogy mi okozhatja ugyanezt gyakorlatilag teljesen egészségesnek tűnő emberekben? Azok az ételek, melyek óriási inzulinválaszt eredményeznek a szervezetben, tehát feltolják a cukrot tízre-tizenkettőre is akár.”

Eszel, és jön a cukorkóma

Lefordítom emberi nyelvre:

“Felkelsz és nagyjából ötön áll a cukrod. Eszel valamit, amiről azt mondják neked a reklámok, hogy egészséges, és ettől fölugrik az érték tíz fölé.

Erre a szervezeted inzulinválaszt ad, és ha csak nem eszel három órán belül megint valami finomított lisztes, cukros akármit, vissza is eshet a cukorszinted háromra, vagy rosszabb esetben kettőre, ami már a kritikus érték

– mondja az Update atyja, aki szerint akár egy autóvezetés is megölheti azokat, akik mű ételeket és italokat fogyasztanak.

„Gyakorlatilag azon múlik az életed, hogy vezetés vagy veszélyes munka közben jön-e rád a rosszullét. Furcsán hangozhat, de ez valóban tény. Nem érzékeled a rosszullétet és balesetet szenvedsz. Ez az állapot egyébként a természeti népeknél nem létezik. Egyszerűen azért nem, mert nem esznek olyasmit, ami az egekbe tolná a cukrukat. Erre ugyanis leggyakrabban a mesterséges ételek és italok képesek. Ha tehát egy természeti nép tagja megeszik néhány tojást és gyümölcsöt az élőhelyén, három hétig is képes lesz életben maradni úgy is, ha ez idő alatt csak vizet vesz magához. Ha azonban ugyanez az ember a reklámokból választott cukros müzlit falatozná, némi cukros üdítő kíséretében, könnyen lehet, hogy hipoglikémiás rosszulléte lenne”– jelenti ki Norbi.

Kell ez neked?

A közelgő sokk előjelei

“Onnan tudhatod, hogy közeleg a baj, hogy ok nélkül feszült, ideges leszel, verejtékezel, remeg a kezed és jön a hányinger. Ilyenkor legtöbbször éhséget is érzel és rátolsz megint valami cukrosat és művit. Így van ez kitalálva!

Ha mégsem visz el a hipoglikémiás rosszulléthez társuló baleset, vagy fatális véletlen, akkor sem lehetsz nyugodt. Ott leselkedik ugyanis a rák, a cukorbaj és a metabolikus szindróma”

– festi le a szörnyű valóságot Schobert Norbi.

Forrás: Ripost


Exit mobile version