Home Hírek Főhírek Sikeres volt az összefogás: csodakerékpárt kapott az autista tatai kisfiú

Sikeres volt az összefogás: csodakerékpárt kapott az autista tatai kisfiú

opera pillanatfelvétel 2023 08 31 222838 www.kemma.hu
Facebook

A Tatai Minimarathonon szervezett adománygyűjtésen közel 1 millió forint jött össze az autista kisfiút segítendő.

Újabb jó ügy mellé állt a Önkéntesség Tatán és környékén Egyesület. Ezúttal egy tatai, autista kisfiúnak szerveztek gyűjtést. Mint közösségi oldalukon írták: Szabi 9,5 éves, autizmusban erősen érintett nem beszélő, nagyon vidám kisfiú. Nagyon szereti a  mozgást, a természetet és a fürdőzést. Leginkább ezek a dolgok lendítik őt át a nehezebb napokon. Kiskorában sokat vitték a szülei biciklis gyerekülésben, amit nagyon szeret, de mióta kinőtte, a közös kerékpározás elmaradt.

Az egyesület Szabi történetét meghallva nem várt sokáig és adománygyűjtést szervezett: a 40. Tatai Minimaratonon adakozhatott bárki a kerékpárra, illetve utalással is várták a hozzájárulást.

Végül több, mint félszáz támogatóval, közel 1 millió forintból sikerült a speciális, elektromos meghajtással is rendelkező szuper speciális kerékpárt beszerezniük Szabinak.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version