Home Hírek Életmód SEO Vibes on Tour – Magyarországra érkezik a WhitePress első SEO központú...

SEO Vibes on Tour – Magyarországra érkezik a WhitePress első SEO központú eseménysorozata

Budapest Fb event, www.whitepress.com

SEO Vibes on Tour – Magyarországra érkezik a WhitePress első SEO központú eseménysorozata

Mesterséges intelligencia, keresőoptimalizálási trendek, technikai SEO – ezek lesznek a legfontosabb témák a SEO Vibes on Tour keresőoptimalizálási konferencián, amelyre május 18-án első alkalommal kerül sor Magyarországon.

1200 early bird hu
www.whitepress.com

A SEO és a marketing iparág vezető szakértőinek részvételével rendezi meg a SEO Vibes on Tour keresőoptimalizálási konferencia első hazai állomását a WhitePress® Magyarország május 18-án, a budapesti La Vida DUNA Rendezvényházban. A tartalommarketinges kampányokra szakosodott, a marketingesek, a publikálók, a weboldal-tulajdonosok, illetve a bloggerek és vloggerek közötti kommunikációt automatizáló, forradalmasító platform célja, hogy átfogó képet adjon a résztvevőknek a keresőoptimalizálás legújabb trendjeiről, bevált gyakorlatairól, összehozza a helyi SEO közösséget, illetve megossza a témában elérhető tudásanyagot. Az esemény ízelítőt ad az iparág legaktuálisabb témáinak globális perspektívájából, összegyűjti a legérdekesebb témákat és a nemzetközi know-how-t.

A SEO Vibes on Tour a WhitePress® első nemzetközi SEO turnéját jelenti, ennek egyik állomása a májusi, budapesti esemény, amelyet október 5-én újabb követ, hiszen ugyancsak hazánk adhat otthont a sorozat fő rendezvényének, a SEO Vibes 2023 Nemzetközi Konferencia csúcseseményének.

Témák és előadók

A témák között természetesen felbukkan az iparágat leginkább izgalomban tartó trend, a mesterséges intelligencia, ennek részeként egy új korszakról, a SEO szakemberek számára hasznos nagy nyelvi modellekről beszél Szuhi Attila, az ite.hu, az első hazai SEO hírportál alapítója.

Budapest Fb event, www.whitepress.com

A technikai SEO, azaz egy weboldal technikai részleteinek optimalizálása lesz a témája Száraz Krisztián előadásának, aki több mint 16 éve tanulmányozza a Google irányelveit. Szintén meghívott Szesztay Péter, a BP Digital SEO ügynökség tulajdonosa és ügyvezetője, aki évek óta startupoknak, közép- és nagyvállalatoknak segít növekedni az online marketing eszközeivel. A szakember előadásának témája: mi és hogyan garantálható a SEO terén?

Bemutatásra kerül a Senuto

A rendezvényen bemutatkozik a Senuto – az oldal olyan adatok és eszközök gyűjteménye, amelyek elengedhetetlenek a sikeres SEO-hoz. A Senuto Suite hat modulból és több tucatnyi eszközből áll, amelyek célja a keresőoptimalizálási munkafolyamat javítása – a rendszer automatizálja a tartalom létrehozását a Google követelményeihez igazítva.

A SEO Vibes on Tour keresőoptimalizálási konferencia a szervezők szerint tapasztalt SEO szakértők, illetve pályakezdők számára is tökéletes rendezvény lesz a szakma krémjének megismerésére, valamint a már megszerzett tudás magasabb szintre emelésére.

További részletek: https://www.whitepress.com/hu/seo-vibes-on-tour/budapest

Hirmagazin.eu

Exit mobile version