Kezdőlap Életmód 18+ Segítség! A barátnőm azt hiszi, ahányszor maszturbál, meghal egy kiscica (18+)

Segítség! A barátnőm azt hiszi, ahányszor maszturbál, meghal egy kiscica (18+)

67a4db78145e4304a76d561fd037b559
67a4db78145e4304a76d561fd037b559

Beteges nézetekkel tömték tele a lány fejét, aki ezért szorong párjának érintésétől.

Egy Daily Star-olvasó bizarr történettel és problémával fordult a lap szexológusához.

Azt állítja, hogy barátnőjének elég sajátos elképzelései vannak a szexről. Ezeket a nézeteket szülei tanították neki, és még mindig hisz bennük.  – kezdte a neve elhallgatását kérő személy.

– Azt is mondták, hogy a szex fényben – és bárhol máshol, mint az ágyban, takaró alatt – bűn. Csoda, hogy ő és én egyáltalán szexelünk, tekintve, hogy a szülők szerint a házasság előtti szex az rossz. A barátnőm borzasztóan intelligens. Sokkal sikeresebb, mint én, de dühítő, hogy a szülei ennyire félrenevelték. Aktusok közben folyamatosan szorong, és egyáltalán nem tudja úgy élvezni a szexet, amennyire tehetné. Mit tehetek ez ellen, hogy segítsek neki? – kérdezte kétségbeesetten a DailyStar szerkesztőségét, és hatalmas örömére, Jane O’Gorman újságíró válaszolt is neki.

Nem kell félni, egy cica sem halt még meg a maszturbáció miatt  Fotó: Pexels

– Elsősorban hihetetlenül szerencsés, hogy vagy neki. Látszik, hogy törődsz vele és bármit megtennél, hogy eltűntesd ezeket a buta mítoszokat – kezdte Jane.

– A maszturbálás jót tesz nekünk. Segíti az immunrendszert és a relaxációt. Lehetőséged van megtörni ezt a láncot. Lehet el kéne mennetek egy profi szexterapeutához. A te dolgod az, hogy folyamatosan biztosítsd neki a szerető hátteret, és segíts neki megérteni, hogy semmi szörnyűség nincs a szexualitásban.Ez az egyik legnagyobb ajándék amit valaha az emberiség kapott.

bors

Hirmagazin.eu


Exit mobile version