Sarka Kata 18 év után egy kis megújulásra vágyott, ezért úgy döntött, hogy megválik póthajától. Az üzletasszony úgy érezte, egy kis frissítésre van szüksége, ezért a váltás – írja a Kiskegyed.hu

A Magyarország Szépe Facebook-oldalán meg is indokolta a döntést: – Nem volt titok, hogy mindig is póthajam volt, és nagyon szerettem, a mai napig szeretem. Viszont tizennyolc év után úgy éreztem, hogy szükségem van egy kis változatosságra. Ameddig bírom, megtartom ezt a hosszt – mondta el.

Kata és barátnője, Rogán-Gaál Cecília a tegnapi sajtótájékoztatón jelentették be a Miss World Hungary 21 indulóját. Ők ketten a versenyigazgatói az eseménynek, amelynek egyik érdekessége, hogy az eddig megszokott 20 résztvevő helyett huszonegy lány száll versenybe, mégpedig azért, mert Kata a casting végén rájött, hogy egy ígéretesnek tűnő jelentkezőről megfeledkeztek.

– Miután vége lett a zsűrizésnek, elsétált mellettem ez a lány, én pedig hirtelen felkaptam a fejem, hogy úristen, ő nincs benne a legjobb húszban. Gyorsan mindenkit összehívtam, hogy nézzük meg, hogy tévedtünk ekkorát. Úgy éreztem, hogy neki bent kell lenni, úgyhogy idén először van ilyen. Huszonegy versenyző nem lesz többé, legközelebb tényleg figyelünk! – fogalmazott Sarka Kata.

Neked mi a véleményed erről? .. Hirmagazin.eu

Nyitókép

via

Forrás

Hirmagazin.eu