Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Rohantak a tűzoltók, mentők: kigyulladt a kisbusszal karambolozott autó az M6-oson

Rohantak a tűzoltók, mentők: kigyulladt a kisbusszal karambolozott autó az M6-oson

33f680886f1347d59c2eb6dff9a24d15
A tűzoltók poroltóval oltották el az égő autót Fotó: TÓTH IMRE / Hajdú-Bihari Napló

Az érintett útszakaszon egy sávon haladt a forgalom, mára a forgalmi rend helyreállt..

A tűzoltók poroltóval oltották el az égő autót Fotó: TÓTH IMRE / Hajdú-Bihari Napló

Az ütközés következtében a személyautó kigyulladt, a tüzet az érdi hivatásos és a martonvásári önkéntes tűzoltók kiérkezése előtt porral oltóval eloltották. Az egységek áramtalanították a járműveket – közölte a katasztrófavédelem. Hozzátették: a társhatóságok (vagyis a mentők és a rendőrség) is a helyszínre érkeztek, ahol az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version